Porumbeii s-au întors din America! Enache şi Marciuc, zâmbitori şi... îndrăgostiţi!

 

Nici vorbă de despărţire între Iuliana Marciuc şi Adrian Enache! Asta, chiar dacă în ultimele săptămâni au fost numeroase zvonuri că ar fi pus capăt poveştii de iubire. Îndrăgostiţi şi mai zâmbitori ca oricând, aşa s-au întors din America

S-a zvonit că s-au despărţit, iar el ar fi luat drumul Americii. Însă Adrian Enache şi Iuliana Marciuc par mai fericiţi ca niciodată. Chiar şi la întoarcerea în ţară.

"Nu ştiu care este sâmburele de adevăr al acestei nebunii care s-a declanşat. Eu sunt tăbăcită demult, deci, nu m-a afectat cu nimic! Nu s-a întâmplat nimic între noi, nu s-a schimbat nimic! Suntem la fel ca şi înainte", a spus Iuliana.

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au întors burduşiţi de bagaje de peste Ocean. Semn clar că cei doi au făcut shopping din plin. Îmbrăcat cu o haină de sezon şi o pălărie mare de cowboy, Adrian a cărat cu stoicism mai multe bagaje.

Şi, în ciuda drumului ostenitor şi al bârfelor, pe chipul lor se poate citi mulţumirea. Hmmm. Oare s-au căsătorit în secret în fabulosul Las Vegas?

"Nu sunt căsătorită pentru că nu am vrut! Nu am vrut să schimb o relaţie care merge degeaba! Nu schimb lucruri care merg! Suntem împreună de-atâţia ani de zile şi nu contează un act. Am făcut o logodnă pe care am făcut-o pentru noi şi pentru sufletul nostru şi nu pentru altceva. Dacă de la căsătorie există divorţ, de la logodnă nu ştiu ce există".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest