Poveste sfâşietoare în spatele dramei lui Papaiani! "Sunt plin de regrete"

 

În spatele dramei pe care o trăieşte Sebastian Papaiani din cauza problemelor de sănătate, se ascunde o altă poveste sfâşietoare. Actorul are un fiu secret, care se zbate în sărăcie, departe de părintele lui.

După 45 de ani de carieră, maestrul Sebastian Papaiani trăieşte cu regrete şi se luptă pentru viaţa lui de pe patul de spital...Simpatic şi mereu emoţionat Sebastian Papaiani face parte, fara doar şi poate, din galeria de aur a marilor noştri actori, dar din păcate viaţa unui om nu înseamnă numai artă. Traiul zilnic ne încearcă pe toţi, din greu şi, deseori, lasă urme de neşters.

După ce a suferit un atac cerebral sever, Sebastian Papaiani a ajuns pe mâinile medicilor la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. A fost stabilizat, dar, se pare că nu va mai fi niciodată ca înainte. Soţia şi fiul au mare grijă de el, dar apropiaţii susţin ca actorul şi-ar fi dorit să-şi vadă, măcar acum, fiul mai mare, cu care nu a mai vorbit de mult timp!

Viaţa marelui Papaiani nu a fost deloc una uşoară, chiar dacă în faţa camerelor întotdeauna a părut fericit. A fost căsătorit în tinereţe cu actriţa sibiană Eugenia Giurgiu, iar din căsnicia lor s-a născut Sebastian. Relaţia n-a mers, aşa că divorţul a fost iminent. Deşi instanţa a hotătât ca Sebastian Jr. să rămână în grija tatălui, băiatul n-a acceptat şi a fugit la mama lui. Acum trăieşte singur şi lipsit de posibilităţi într-un imobil vechi din Sibiu, şi îşi recunoaşte greşeala.

"Tata nu mi-a putut ierta niciodată trădarea, de aceea nu a vrut să mai ştie absolut nimic de mine. A venit pentru câteva minute în 1987, atunci când îmi satisfăceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte puţin de vorbă, aşa ca doi străini", a scris Sebastian Papaiani Junior.

Din spusele lui, cei doi nu mai erau de mult tată şi fiu. Mai mult, separarea a fost atât de adâncă încât nici măcar încercările vieţii nu i-au putut apropia. "Când a murit mama, în anul 2000, l-am chemat la înmormântare, însă a refuzat să vină, preferând să meargă la funeraliile lui Dem Rădulescu!", a adăugat.

A.C.

⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest