Povestea celui mai înalt magician din România! Părăsit de părinţi la 10 ani şi operat pe inimă la 17

 

A devenit cunoscut ca cel mai înalt magician din România. Însă, dincolo de frac, Antonio Satiru ascunde o poveste incredibilă.

A fost încercat de soartă încă din primii ani de viaţă! Ar fi trebuit să aibă o copilărie fericită, însă destinul i-a jucat o mare festă: "Pe când aveam vârsta de 10 ani, viaţa mea s-a schimbat foarte mult deoarece, având foarte multe dispute în familie, la vârsta de 10 ani, maică-mea a plecat din ţară. A plecat şi tatăl meu în aceeaşi ţară în care  era şi mama în speranţa că o s-o găsească şi din păcate la scurt timp după el a decedat în ţara respectivă"

Timp de doi ani a crescut fără mamă şi fără tată. Singurul lui sprijin a fost o mătuşă care îl vizita din când în când. În acei ani în care alţi copii abia învaţă să citească şi să scrie, Antonio a învăţat să trăiască singur. A descoperit ceva care i-a schimbat viaţa şi l-a ajutat să meargă mai departe... magia: "Sincer să fiu, mă bucur foarte mult că m-am apucat de treaba asta deoarece a fost ceva care m-a ţinut foarte mult timp ocupat. Fiind singur fără o ghidare într-o direcţie, aş fi putut să mă anturez cu cine ştie cine şi să fac tâmpenii în ziua de astăzi. Eram în clasa a 7-a şi ţineam foarte mult la colegii de clasă şi nu voiam ca în clasa a 8-a când mă despărţeam de ei să mă ţină minte doar pentru că eram înalt"

Pasiunea pentru magie l-a ţinut cu picioarele pe pământ şi l-a ajutat să evadeze din coşmarul pe care îl trăia de ani buni. Însă, lumea lui a fost din nou zdruncinată de o nouă încercare, care s-a dovedit a fi cea mai grea dintre toate, a descoperit că suferă un o boală foarte gravă care îi afecta coloana, vederea şi inima.  A început o nouă luptă, de data aceasta, chiar cu viaţa.

"Pe la vârsta de 12 ani am început să cresc foarte foarte mult şi foarte rapid până în momentul în care am ajuns să cresc 1 cm pe lună. Primele probleme au fost: creşterea bruscă a înălţimii şi cea de-a doua problemă era faptul că avea palpitaţii la inimă! Spre fericirea mea, am avut noroc că maică-mea, locuind în Spania, a reuşit să găsească acolo pe cineva care era dispus să mă opereze şi nu eram primul său caz. Până să plec din ţară, eu eram foarte convins că operaţia nu o să reuşească. Cu gândul acesta am plecat acolo. Toate şansele erau de 50-50%, mai mult aproape 70% spre negativ sincer să fiu. Din câte am înţeles eu când am făcut operaţia pe inimă la 17 ani, am fost pe ultima sută de metrii. Au fost două operaţii pe care mi le-am făcut! Prima a fost pe inimă, un infern de 12 ore! Cea de-a doua a fost la câteva luni a fost dar la coaste. La mine era totul atât de anapoda, trebuiau făcute amândouă o dată! Şi aici era foarte complicat. Am stat 2 săptămâni în pat întins, mi s-au atrofiat foarte rău muşchii la picioare, a trebuie să învăţ să merg de la 0. De fiecare dată când încercam să beau ceva mă înecam şi dădeam apa afară. Trei ani de la operaţie am avut dureri foarte groaznice, zi de zi de la coaste, şi azi mai am, dar cum spuneam, mici dureri, dar perioada de recuperare a fost lungă şi foarte grea", a mărturisit Antonio.

A învins destinul şi a reuşit să facă din toate aceste clipe grele motive să lupte şi mai departe. Nu a uitat nicio clipă de marea pasiune a vieţii lui., magia. Singurul lucru care i-a dat putere şi care l-a ajutat să-şi creeze o lume a lui, în care oamenii se bucură, se minunează şi pentru câteva momente trăiesc fericiţi.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest