Povestea de dragoste dintre Alex Velea și Antonia, pas cu pas! Ambii erau căsătoriți la începutul relației

 

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, însă începutul poveștii de dragoste dintre Alex Velea și Antonia a fost unul, cu adevărat, controversat, mai ales că ambii erau căsătoriți atunci când s-a legat ceva între ei.  

Atunci când s-au cunoscut, Alex Velea era însurat cu Ana, iar Antonia era căsătorită cu Vicenzo Castellano, cu care are și o fetiță pe nume, Maya. Deși anul 2013 i-a avut pe cei doi artiști pe primele pagini ale tabloidelor din cauza presupusei idile, atât Alex, cât și Antonia au preferat să nu infirme sau confirme speculațiile și să lase lumea să vorbească în continuare.

Și chiar dacă niciunul dintre cei implicați nu se grăbeau în a face declarații pe baza telenovelei care făcea deliciul presei și al publicului, apropiații celor doi artiști alimentau scandalul de proporții și ofereau detalii despre povestea de dragoste dintre Alex Velea și Antonia.

Cei doi erau urmăriți peste tot de paparazzii, care deja aveau imagini cu Ana, fosta soție a lui Velea, care se muta din locuința conjugală. În cele din urmă, artistul a pus punct căsniciei de mulatră, după ce i-a îndeplinit toate condițiile pe care i le-a cerut.

Însă lucrurile nu au fost atât de simple pentru Antonia! Iar asta pentru că la mijloc era vorba și de un copil. Deoarece Antonia nu a vrut nicio clipă să renunțe la custodia fiicei sale, Maya, divorțul de Vincenzo Castellano s-a întins pe o perioadă foarte lungă de timp.

Deși controversele nu stau niciodată departe de cuplul format din Alex Velea și Antonia, cei doi au știut cum să conviețuiască cu ele, devenind chiar și părinții a doi băieți minunați.

Mai mult de atât, acum se zvonește că Antonia ar fi însărcinată din nou și ar urma să îi ofere lui Alex Velea un al treilea copil. Dacă este adevărat sau nu, rămâne de văzut! Până atunci stați pe www.antenastars.ro pentru mai multe noutăți.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest