Povestea de dragoste dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu. De ce s-au desparțit: „Am suferit mult”

 

În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani, între Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu a existat o frumoasă poveste de dragoste care a durat patru ani. Iar atunci când toată lumea se aștepta să facă pasul cel mare, cei doi anunțau despărțirea! Care a fost motivul?

În anii ’90, Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria muzicală românească. După patru ani de dragoste înflăcărată, cei doi s-au despărțit, iar artista a refuzat mereu să ofere detalii despre ce a dus la ruptură, preferând să spună doar că fostul ei iubit a rămas un copil mare.

Însă în urmă cu trei ani, Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre despărțirea de Anca Țurcașiu și a dezvăluit că nu infidelitatea ar fi fost motivul din cauza căruia s-ar fi separat, ci faptul că se dusese iubrea.

„Am un respect deosebit pentru Anca si pentru toate iubitele mele. Intotdeauna eu am ramas in relatii bune cu fostele iubite. Le-am iubit asa, cu patima. Am avut o relatie foarte frumoasa. Anca chiar mi-e tare draga si astazi si ma bucur ca arata extraordinar. Ne-am desparţtt pentru ca atat a fost. Nu am inselat-o”, a marturisit Gheorghe Gheorghiu la emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1, in 2017.

La scurt timp după despărțire, Anca Țurcașiu a plecat într-un turneu de o lună în SUA, pentru a-și vindeca rănile provocate de separarea de Gheorghe Gheorghiu.

"Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri", spunea Anca.

Peste Ocean l-a cunoscut pe Cristian Georgescu, de profesie medic stomatolog. Un an mai târziu, cei doi s-au căsătorit, iar din povestea lor de iubire a ieșit un fiu minunat. Însă anunțul divorțului după mai bine de 22 de ani de mariaj a uluit pe toată lumea!  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest