Povestea de dragoste dintre Cristi Manea și Irina Deaconescu. De cât timp sunt împreună, de fapt

 

Avem toate detaliile despre povestea de dragoste dintre Irina Deaconescu și Cristi Manea. De cât timp sunt împreună viitorii părinți? 

Irina Deaconescu și Cristin Manea vor deveni părinți pentru prima dată! Vestea a venit chiar în urmă cu o zi, când vloggerița a anunțat oficial sarcina și a arătat primele imagini cu burtica de graviduță, însoțite de un mesaj scurt: „1+1=3”. Fanii și prietenii apropiați au reacționat imediat, iar fotografia a strâns zeci de mii de like-uri în câteva minute.

Povestea de dragoste a celor doi nu a avut cel mai fericit început, deoarece Cristi Manea a renunțat la relația pe care o avea cu Alina, logodnica agresată în tribună la meciul România - Franța.

Pentru Irina Deaconescu totul a început în octombrie, anul trecut, și deși încă foarte tineri și cu nici măcar un an de relație, cei doi îndrăgostiți se pregătesc să formeze o familie. Deși la început oamenii au judecat-o dur pe Irina și a considerat că s-a băgat peste relația fotbalistului, cu timpul, dragostea lor s-a dovedit a trece peste orice obstacol.

Chiar la începutul relației, Irina a declarat că peste 10 ani se vede mamă și soție și că s-ar muta cu Cristi oriunde în lume, indiferent unde ar fi transferat acesta.

Însărcinată în șapte luni

Irina Deaconescu a aruncat bomba ieri, când a anunțat că mai are doar două luni și naște. Vloggerița a dezvăluit că motivul din cauza căruia și-a dorit să îsi țină sarcina ascunsă cât de mult a putut a fost ca restul lumii să nu își bage nasul, pentru că “ești mai sensibil în perioada asta, nu ai nevoie de păreri, de oameni răutăcioși”, a explicat iubita lui Cristian Manea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest