Povestea incredibilă a unei cântărețe celebre de la noi! A fost umilită de tatăl copilului ei, după ce și-a lăsat amanta însărcinată!

 
+4 click pentru
galerie

Drama unei celebre artiste de la noi. Bărbatul pe care îl iubea cel mai mult a lăsat-o cu buza umflată și cu o fetiță de crescut. Vedeta a trăit în minciună, în timp ce ea îl aștepta cuminte acasă, el se întâlnea cu o altă femeie cu care a facut și un copil. Într-o clipă și-a pierdut iubitul, banii și tot luxul în care trăia.

Loredana, una dintre solistele trupei TRIDENT, care făcea furori în anii 2000, cu piesele lor, dar mai ales cu dansurile și ținutele pe care le adoptau pe scenă. Loredana atrăgea priviri oriunde mergea și avea mare grijă la felul în care se prezenta. Astfel a reușit să îl cucerească pe el, un milionar englez pe nume Oliver Murlay, care avea să îi schimbe viața pentru totdeauna.

Loredana și Oliver s-au cunoscut în 2008 pe Coasta de Azur și s-au îndrăgostit imediat unul de celălălt. Și tot din dragoste pentru iubitul ei, care avea o avere de 140 de milioane de euro, Loredana a părăsit România pentru a se muta cu acesta la Londra, într-o vilă, parcă desprinsă din povești.

Cei doi au locuit câțiva ani în vila milionarului care era de un lux orbitor. Miliardarul britanic îi punea lumea la picioare româncei noastre. O copleșea cu daruri scumpe și buchete imense de trandafiri, Loredana fiind răsfățată mai ceva ca o prințesă.

Tratată regește se simtea foarte bine în casa imensă în care locuia, dar casa fără copii este goală, astfel că la scurt timp artista i-a și făcut un copil lui Oliver și totul a mers perfect o perioadă. Asta până când lui Oliver i s-a cam luat de a noastră româncă și a râvnit și la alta. Atunci când a aflat că a fost înșelată, blondina a pus piciorul în prag și s-a desparțit de bărbat și alături de fiica lor s-a mutat din conacul în care trăiau.

Planul Loredanei de a trăi singură cu fiica sa, fară Oliver a fost dat peste cap atunci când a realizat că nu poate să trăiască în luxul oferit de bărbat și fără bani, astfel că fosta cântăreață a acceptat o împăcare cu consecințe financiare.

Astfel că Loredana l-a acceptat în viața sa pe englez, numai după ce i-a cumpărat un apartament de fițe în buricul Londrei, o investiție de peste un milion de lire sterline, dar nimic nu mai contează atunci când iubești.

La doi ani după ce a contribuit consistent la împăcarea cu Loredana, milionarul a călcat strâmb, din nou. Doar că de data asta, situația a fost mult mai gravă, pentru că a făcut și un copil cu amanta. Despărțirea a fost definitivă, de data aceasta, dar nu pentru că Loredana nu ar mai fi fost dispusă să îl ierte, ci pentru că Oliver nu a mai fost dispus să îi acorde blondinei bani pentru împăcare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest