Povestea sfâşâietoare a femeii care s-a stins de 8 martie! Îngeraşii ei au rămas fără mamă

 

O tânără din Bârlad a murit chiar de 8 martie. Rudele şi medicii suspectează că tragedia s-ar fi întâmplat din cauza pastilelor de slăbit.

Femeia de 39 de ani a ajuns la spital pe data de 3 martie. Prezenta o insuficienţă respiratorie care se agrava cu fiecare zi ce trecea. Pe 5 martie, femeia a intrat în comă şi a fost necesară internarea ei şi trecerea pe aparate. Ieri dimineaţă, la primele ore ale zilei, femeia a decedat.

Rudele apropiate bănuiesc că ar fi vorba de anumite pastile de slăbit pe care femeia le lua în mod repetat. Medicii nu exclud posibilitatea gripei porcine.

Raluca Macovei a intrat în direct în contextul decesului femeii şi a afirmat că a încercat foarte multe pastile de slăbit. Din aceeaşi cauză, vedeta ar fi făcut un început de ulcer pe care s-a luptat să-l vindece, rămânând cu o gastrită pe care încă o tratează. Cu toate astea, Raluca Macovei s-a gândit chiar ieri să îşi achiziţioneze o nouă cutie de pastile de slăbit, dar n-a făcut-o.

"M-am trezit cu un început de ulcer de care foarte greu am scăpat, am rămas cu o gastrită pentru care încă mai iau medicamente. Nu cred că există o pastilă pe care să n-o fi luat-o. Recunosc că ieri am mers să iau altele", a mărturisit vedeta.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest