Povestea teribilă a „păpușii muzicii ușoare”! A fost găsită închisă în casă, înconjurată de sticle cu alcool și mâncată de viermi

 

Angela Ciochină, supranumită „Păpușa muzicii ușoare” a fost găsită într-o stare degradantă, închisă în casă, înconjurată de sticle cu alcool și mâncată de viermi. Și chiar dacă a fost o stea a epocii de aur, extrem de apreciată și prețuită, a avut o viață tristă și un destin foarte greu, unul pe care nu îl merita.

La sfârșitul anilor ”80, artista s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a ocupat de predarea lecțiilor de canto. După decesul tatălui ei, artista s-a întors în comuna Urecheni, acolo unde s-a născut. Doi ani mai târziu, avea să își piardă și mama și sora, ambele răpuse de cancer. Apoi firul poveștii ei a început, cumva, să se destrame.

Angela s-a măcinat văzând cu ochii. În septembrie 2010 avea să fie găsită în comă, pe un pat putrezit, subnutrită, plină de răni și într-o mizerie cruntă. Era într-o situație de nedescris. Nu se mai ridicase din pat de luni întregi, avea răni îngrozitoare pe tot corpul, atunci artista a ajuns la spital în stare gravă.

„Nu îmi mai amintesc decât ambulanța șuierând a urgență și niște căsuțe albe. Nu știu nici unde eram și nimic.” a spus artista, de pe patul de spital, în cadrul unui interviu oferit pentru Acces Direct.

A fost salvată de rude, tratată, dar boala s-a agravat. Cea mai mare alinare a ei a rămas întotdeauna muzica pentru care era dispusă să facă orice sacrificiu. Angela a crescut într-o familie cu educație strictă.

Tatăl ei era preot și era destul de sever și poate de aceea, artista nu a reusit să dea frâu liber sentimentelor și nu a reușit să dea frâu liber sentimentelor și nici nu a avut copii. La 60 de ani s-a stins în singurătate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest