Poziția Cristinei Ciobănașu în ceea ce privește o posibilă împăcare cu Vlad Gherman: “Niciodată să nu spui niciodată”

 

Cristina Ciobănașu a explicat care este poziția ei în ceea ce privește o posibilă împăcare cu Vlad Gherman, după ce actorul a recunoscut că a trecut prin momente dificile după despărțirea de cea cu care a stat împreună aproape un deceniu.

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. În timp ce toată lumea aștepta ca să afle când va avea loc nunta, cei doi anunțau despărțirea. Motivele: monotonia în relație și nepotrivirea de caracter.

În ciuda separării, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au continuat să se întâlnească, dat fiind că sunt implicați în același proiect, lucru care pe actor l-a destabilizat, având nevoie de un psiholog.

„Am ajuns la psiholog, mă ajută foarte mult. Prietenii, părinții, oricât ar încerca să fie obiectivi, sunt de fapt subiectivi. La psiholog, lucrurile stau diferit, îmi spune totul verde în față. Nu mă mai deranjează să mă văd zilnic cu ea. M-am detașat complet. Eu vreau să mă fac bine. Nu am ajuns să mă vindec total, nu știu încă ce să fac, este un pic ciudat, nici nu simt nevoia să interacționez cu alte fete. Am agonizat o perioadă când o vedeam la filmări. Și ea merge în continuare la psiholog”, a declarat Vlad Gherman la Xtra Night Show.

După declarațiile făcute de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu a mărturisit că nici ei nu îi este deloc ușor să stea departe de actor, mai ales că au atâtea amintiri care îi leagă, însă treptat, treptat, lucrurile intră pe un făgaș normal.

”Deși nu e simplu, ne-am propus să facem asta și lucrurile merg din ce în ce mai bine din acest punct de vedere. Ne leagă prea multe amintiri ca să devenim doi străini, mai ales că despărțirea noastră nu s-a produs la pachet cu certuri sau vorbe grele. Faptul că am transformat relația într-una de prietenie ne-a ajutat mult să putem lucra în continuare împreună, fără ca munca să ne fie afectată. Bineînţeles ca nici asta nu a fost uşor în primă fază, dar acum lucrurile s-au așezat.”, a declarat Cristina Ciobănașu, potrivit viva.ro.

Cât despre o posibilă împăcare cu Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu a mărturisit că “niciodată să nu spui niciodată”, deși deocamdată niciunul dintre ei nu se gândește la o reconciliere, mai ales că abia s-au despărțit.

”Într-adevăr, am crescut împreună și ne-am influențat unul pe celălalt din multe puncte de vedere, însă cel mai important lucru pe care l-am înțeles în urma acestei relații este faptul că sinceritatea și respectul sunt baza oricărei povești de iubire, iar noi le-am avut în anii minunați pe care i-am petrecut împreună. În acest moment, da, s-a spus ultimul cuvânt, însă nu pot să citesc în stele… Prin urmare, „niciodată să nu spui niciodată!”, a mai spus fosta iubită a lui Vlad Gherman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest