Praful vaginal pentru combaterea infecţiilor, noul drog al tinerilor! Mărturiile incredibile ale celor care l-au încercat

 

Poate nu mulţi ştiu că tineri apelează la tot felul de metode "inventive" pentru a avea parte de senzaţiile pe care le oferă drogurile. Din lipsă de bani, aceştia recurg la produse produse total neaşteptate pentru a se refugia de la realitatea cotidiană.

A fost o perioadă în care tineri au descoperit un praf, care sunt de fapt nişte granule folosite în mod normal de femei pentru a face spălături vaginale, în scopul de a combate infecţiile. În general, acestea aveau în preţ accesibil, comparativ cu drogurile de mare risc de pe piaţa neagră, şi se puteau elibera şi fără prescripţie medicală.

La un momentat dat, farmaciştii din Cluj au observat faptul că din ce în ce mai mulţi tineri solicitau acest medicament.

“Produsul conţine benzidamină, care în combinaţie cu alcoolul are efect halucinogen. Prospectul nu conţine prea multe informaţii despre această substanţă sau efectele sale, pentru că, probabil, producătorii nu s-au gândit la această aplicabilitate. Cert este ca poate da dependenţă şi produce ulcer, deoarece este un iritant gastric. Lucrez des în tura de noapte şi deja îi recunosc pe cei care vor să cumpere granulele pentru alt scop. Dacă e cazul, noi avem posibilitatea de a cere o reţetă pentru medicamentul respectiv, chiar dacă în mod normal nu e nevoie de una”, a explicat pentru citynews.ro Raluca Ianovici, farmacist.

Numărul tinerilor care au încercat acest medicament este destul de mare, în întreaga ţară, mai ales în cartierele mărginaşe din Bucureşti.

Pe Internet există tot felul de bloguri şi forumuri în care tinerii care au încearcat acest praf pe post de drog, în diverse combinaţii, îşi împărtăşesc trăirile avute. Unii au avut "tripuri" de senzaţie, alţii au s-au confruntat cu probleme grave de sănătate după ce au luat acest praf.

"La 12 noaptea, dupa 2 L de bere si un pachet de ţigări, am pornit la drum. Când intru la farmacie, calmă, mă duc acolo și cer 3 plicuri de praf. Domnul repede se uită la mine, că ce naiba vrea domnișoara asta în miezul nopții cu niște plicuri pline cu praf folosit la infecțiile vaginale.. Da, ați citit bine. După ce mă interogheaza vreo 2 minute, îmi dă marfa. Eram cea mai fericită, simțeam ca viața mea în sfârșit a devenit mai interesantă.

Cum ajungem acasă, repede ne punem pe canapea și le desfacem. Încep sa torn câte un pliculeț, iar apoi le amestec cu foarte puțina apă. L-am băut foarte repede, și reziduurile de pe fundul paharului le-am luat si le-am înghițit. Are un gust de săpun lăsat în soare pentru 20 de zile. A, și e extrem de sărat.

A început să-mi amorțească limba, apoi ușor buza. După ce au trecut toate astea m-a durut burta îngrozitor și credeam că o să mor. Pe bune.. Desigur, asta e o reacție adversă pe care doar 2 din cei 10 consumatori o pot avea, și logic că eu am fost norocoasă.

-am amețit ca naiba, nu puteam să mă așez unde vroiam eu că dădeam pe lângă
-vedeam aura oamenilor
-vedeam unde care se aflau în jurul tuturor ( persoane/obiecte)
-vedeam acelaș lucru ce vedeau și cele 2 aflate in cameră cu mine
-credeam că sunt paianjeni pe pereti, deși nu era acolo nimic (era un băiat cu noi care nu luase nimic și ne-a spus)
-am avut halucinații grave, o gândire atât de profundă încât credeam ca ce gândesc eu este real
-când mă uitam la un obiect, începea să se miște
-eram foarte relaxată
-auzeam totul mult mai bine, mult mai clar
-vedeam lucruri care mi-au fost confirmate că nu s-au întamplat
-pupilele ți se dilată

Efectul a trecut dupa aproximativ 2 zile. Totul se activeaza când ești la întuneric, și e mai mișto când ești în oraș. Deși nu poți dormi deloc pentru urmatoarele 10 ore sau chiar mai mult,"
scrie într-un fragment dintr-un blog.

Pe alt blog, tinerii dau comentarii referitoare la senzaţiile provocate de acest medicament.

“Am luat şi eu aseară cu patru prieteni şi încă am efectul… Am stat două ore din noapte doar uitându-mă pe geam la nişte cai care alergau pe blocul de alături. E prea tare starea!”, este unul dintre comentariile unui blog.

“Acest medicament/drog pe lângă o greaţă infernală îţi provoacă o stare de inconfort, vezi de trei ori mai slab şi aproape nu auzi, iar creierul o ia razna, transmite stimuli falşi de ai impresia că ai toate insectele pe tine, iar halucinaţiile sunt penibile şi îţi pot provoca panică şi depresie”,
comentează un alt utilizator.

Un plic din acest medicament, sub formă de granule pentru soluţie vaginală, conţine 500 mg de clorhidrat de benzidamină, trimetilcetilamoniu-p-toluensulfonat, povidonă şi clorură de sodiu. De asemenea, pe fiecare plic este inscripţionat avertismentul “A nu se lăsa la îndemana copiilor”.

Foto: bejeus.com


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest