Clarvăzătoarea Carmen Harra, despre variola maimuței și războiul din Ucraina: ”Am intrat într-o gândire colectivă eronată!”

 

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni în ceea ce privește variola maimuței, noul flagel ce pare să zguduie lumea, dar a vorbit și despre evoluția acțiunilor militare din Ucraina.

 

În cadrul unui interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu, Carmen Harra a atins subiectele sensibile din această perioadă, la nivel global. Toată lumea privește cu îngrijorare măsurile restrictive care se iau din cauza variolei maimuței, în background fiind și pandemia de Covid 19. Celebra clarvăzătoare a făcut previziuni referitoare la amploarea pe care o va lua virusul. Carmen Harra afirmă că nu ar fi cazul ca virusul să ia proporțiile pe care le-a avut COVID-19.

 

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva. Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate. Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie.”, a spus clarvăzătoarea Carmen Harra, în interviul live difuzat pe pagina sa de socializare.

 

Totodată, ea a făcut noi declarații cu privire la evenimentele din Ucraina. Potrivit acesteia, viitorul este sumbru, pentru că "pericolul unui război şi de data asta a unui război nuclear este absolut iminent”. Preizcătoarea a spus din nou că acest conflict nu se va sfârși curând, pentru că Putin ar avea în plan să intre în Moldova şi Georgia, apoi să atace Polonia.

 

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică. Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă", a mai spus Harra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest