Presupusul motiv din cauza căruia Jador și Mario Fresh și-au luat bătaie: „S-a dat la ea, a dansat cu ea”

 

În timp ce Mario Fresh și Jador susțin că nu înțeleg de ce au fost luați în vizor și bătuți în parcarea clubului de pe litoral, există un video pe YouTube al unei persoane care susține că știe de la ce ar fi început totul.   

Mario Fresh și Jador au fost protagoniștii unui scandal de proporții în weekend-ul care a trecut. Cei doi cântăreți au fost atacați de patru indivizi, care au fost ulterior identificați de Poliție și cărora li s-au deschis dosare penale, potrivit surselor judiciare.

Pe YouTube circulă un video al unui indivit autointitulat „Rambo Mafiotul” care susține că altercația ar fi pornit după ce Jador i-ar fi făcut avansuri unei tinere, care s-a nimerit a fi exact iubita unuia dintre agresori.

„Jador a luat bătaie în club pentru că prostul s-a dat la gagica unui băiat care nu știa că e smecher și așa mai departe. S-a dat la ea, a dansat cu ea, a băut un pahar de vin și așa mai departe și șmecherul ăla care l-a văzut s-a luat de el”, a dezvăluit bărbatul, potrivit VIVA!

Mai mult decât atât, seria amenințărilor nu s-a oprit pentru Jador, ci din contră. Indignat de faptele artistului de „a atenta” la femeia altui bărbat, Rambo Magnificul a ținut să pună accent pe faptul că Jador nu și-a luat bătaie degeaba, ci și-a meritat întru totul „cafteala”.

„Bă, Jador, cine te crezi? Dacă dai tu ochi cu mine față în față, o să îți fac și eu ochiul ăsta drept așa, că ăla stâng am văzut că e umflat. Să înțeleagă toată lumea să Jador nu a luat bătaie degeaba”, a mai spus individul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest