Previziunea făcută de Carmen Harra despre relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

 

După ce s-a tot vehiculat prin presă că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu mai formează un cuplu de ceva timp, Carmen Harra a făcut o previziune despre relația lor și despre cum se vor desfășura lucrurile în povestea lor de dragoste.

S-a tot scris că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu mai sunt împreună, atât din cauza faptului că în timpul pandemiei au stat în țări străine, departe unul de celălalt, dar și pentru că au plecat în vacanțe separat. Mai mult de atât, sportivul nu a fost alături de prezentatoarea TV nici de ziua ei de naștere, lucru care a ridica masive semne de întrebare în legătură cu relația lor.

Ce a spus Carmen Harra de relația lor

Carmen Harra a mărturisit că relația lor va fi una de moment, iar totul constă în experiențele pe care le-au avut. Clarvazătoare este de părere că din cauza numeroaselor despărțiri pe care le-a avut Mihaela Rădulescu în trecut, relația cu Felix Baumgartner este sortită eșecului, fiind vorba de energiile pe care le atrage prezentatoarea TV.

„Relația lor va rezista pe moment. Ne uităm cum am acționat în trecut și cum am acționat atunci, se reflectă și în acțiunile viitoare. Dacă noi în viață am trecut printr-un divorț, două, trei, experiențele nereușite, șansele sunt de repetare a erorilor fără să ne dăm seama pentru că noi celular funcționăm la nivel de memorie. Chiar dacă se mărită, important e cât rezistă. Rezistă cât au fost și cele anterioare“, a declarat Carmen Harra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest