Previziuni înfricoșătoare pentru România, în 2016! Ce a prevăzut Baba Vanga pentru țara noastră

 

Cea mai cunoscută prezicătoare din estul Europei, Baba Vanga a făcut previziuni cutremurătoare. Iar acum, una dintre ele este pe cale să se contureze. Şi nu e singura! Părintele Arsenie Boca şi părintele Iustin Pârvu au lăsat şi ei în urmă profeţii care îi cutremură pe credincioşi.

Avea doar 16 ani atunci când a început să facă preziceri. Atunci şi-a ajutat tatăl să găsească o oaie furată din turmă. Baba Vanga a prezentat în cel mai mic detaliu curtea în care animalul fusese ascuns de către hoţi. Puterile sale au ajuns însă la apogeu când a împlinit vârsta de 30 de ani. Ajutorul i-a fost solicitat chiar şi de preşedinţii mai multor ţări.

Baba Vanga a murit în 1996, dar nu înainte de a prezice multe dezastre. În prezent, se conturează o nouă predicţie a clarvăzătoarei, conform căreia în anul 2016 va avea loc invazia Europei de către musulmani. Marele război islamist va începe în Siria şi va culmina cu preluarea controlului asupra Romei în 2043. În previziunea ei se va înfiinţa un califat, iar Europa de astăzi nu va mai exista ci va fi transformată într-un continent sterp şi nepopulat.

De asemenea, în România, Părintele Arsenie Boca a lăsat în urmă profeţii care îi cutremură pe credincioşi. Sfântul Ardealului spunea că trei ţări vor ocupa România: Ungaria, Rusia şi Bulgaria, iar ţara noastră se va confrunta cu o puternică emigraţie.

"Mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or să mai poată, căci România va fi înconjurată de flăcări", spunea ”Sfântul Ardealului”.

Şi asta nu e tot! Părintele a prevestit că asupra României se vor abate necazuri mari.

Prezicerile cutremurătoare ale lui Arsenie Boca continuă, iar părintele a spus că cei aleşi vor pune taxe, impozite şi alte îngrădiri. Astfel ne vor lua totul, iar atunci când va veni anarhia va fi vai şi amar de omenire.

Părintele Iustin Pârvu, de la mănăstirea Petru Vodă a lansat un avertisment înfricoşător. Pe 11 iunie 2013 el le-a vorbit ucenicilor din chilia sa, iar o măicuţă a cerut un sfat în problema luptei împotriva cipurilor din actele de identitate.
"Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme. Încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni de libertate şi vine urgia", spunea Părintele Pârvu.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest