Previziuni sumbre pentru 2016! Nostradamus ar fi prezis totul cu mult timp în urmă!

 
+2 click pentru
galerie

Schimbările climatice şi dezastrele naturale tot mai frecvente din acest an par să fie prezise cu mult timp în urma de Nostradamus. Vă întrebaţi de ce vremea este atât de schimbătoare în ultimul timp? Se pare că ar exista o explicaţie găsită în urmă cu mulţi ani de către omul de stiinţă Nostradamus.

Profeţiile celebrului Nostradamus nu au ocolit nici anul 2016. Dezastre ale naturii şi miliarde de oameni care-şi vor pierde viaţa. Dacă unele persoane nu cred în aceste profeţii, altele sunt de-a dreptul înfricoşate, un lucru este cert însă, există un sâmbure de adevăr, căci multe dintre ele s-au împlinit.

De-a lungul timpului Nostradamus a prezis asasinarea fraţilor Kennedy, invaziile lui Hitler, domnia lui Napoleon dar şi atentatele din 11 septembrie 2001. Însă pentru anul 2016, profeţiile sunt de-a dreptul înfricoşătoare.

În aprilie 2016, oamenii de ştiinţă ruşi vor descoperi un asteroid gigant care se îndreaptă către pământ. Lucru care până în momentul de faţă s-a adeverit, iar ruşii avertizează că această minge imensă de foc se va prăbuşi în oceanul Atlantic. După spusele lui Nostradamus, asteriodul va lovi pământul fie pe 15, 17 sau 26 mai. Să fie aceasta ultima zi pe pământ? Să fie mâine ziua în care lumea se va schimba?

Printre previziunile lui Nostradamus se numără şi faptul că Obama ar putea fi ultimul preşedinte pe care America îl va mai avea vreodată, lucru care este susţinut şi de mai mulţi analişti politici.

Oare nu vor mai fi alţi preşedinţi în Statele Unite? Nu va mai fi America cea mai mare putere a lumii? Cine o va înlocui? China, Coreea de Nord, Rusia? Să-şi fi jucat Obama rolul de ultim preşedinte şi prim rege al Americii?

Nostradamus a prezis că Orientul Mijlociu se va afla într-o continuă explozie, iar avioanele vor începe să cadă de pe cer. Pe data de 8 martie 2014 avionul Malaysia Airlines a dispărut fără urmă. Iar în utlimii patru ani, Orientul Mijlociu a fost sub teroare. Arabii au început un adevărat război cu peste 10 ţări precum Egipt şi Tunisia.

Cel de-al treilea război mondial ne bate la uşă? Nostradamus a prevăzut atacul din Paris din 2015, despre care spune că ar fi fost începutul. Să fie invazia Irakului primul semn major că lumea pe care noi o ştim se va sfârşi în curând?


De-a lungul timpului, din cele 10 previziuni ale lui Nostradamus, 9 s-au adeverit:
1. Moartea lui Henric al II-lea
2. Marele incendiu din Londra
3. Revoluţia Franceză
4. Domnia lui Napoleon
5. Louis Pasteur
6. Hitler
7. Charles de Gaulle
8. Asasinarea lui J. F. Kennedy şi a lui Bobby Kennedy
9. Atentatele din septembrie 2001


Una singură a mai rămas! Să fie Un mare cutremur în viitor? Un mare cutremur în viitor? Nimic nu e sigur, însă timpul ne va dezvălui tot ce se va întâmpla anul acesta.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest