Prezentatoare TV, bătută cu bestialitate în tren, de un străin care a încercat să o violeze! Scena a avut loc în fața fiului ei

 

O prezentatoare TV a fost bătută cu bestialitate în tren de un străin care a încercat să o violeze. Toată scena a avut loc în fața fiului ei de doar 6 anișori!

Clipe terifiante pentru Anastasia Lugova, o cunoscută vedetă de televiziune, în cursul zilei de vineri, în timp ce se afla cu fiul ei într-un tren care se deplasa de la Mariupol către Kiev. Tânăra de 28 de ani și micuțul ei de 6 anișori, Zakhar, au adormit într-un compartiment, iar ce a urmat este de-a dreptul șocant.

La ora 3 dimineața, un bărbat pe nume Vitaly Rudzko, în vârstă de 45 de ani, a intrat peste cei doi în compartiment, moment în care a început să îi aplice lovituri peste față prezentatoarea TV.

Anastasia a dezvăluit că s-a trezit din somn, din cauza pumnilor pe care i-a primit: “M-am trezit după ce m-a apucat de gât și a început să mă lovească în față” a spus victima pentru presa locală. 

Pentru a o împiedica să țipe, bărbatul i-a acoperit gura și i-a spus să “fie o fată bună, altfel va fi mult mai rău”, în timp ce o dezbrăca. Potrivit declarațiilor Anastasiei, zgomotul l-a trezit pe fiul ei, care în momentul în care a văzut scena, a început să plângă.

Prima intenție a agresorului a fost să îl lovească și pe cel mic pentru a tăcea, însă pentru a-și scăpa copilul, Anastasia lugova i-a promis bărbatului că se va supune întru totul dorințelor lui, doar după ce vor merge în alt compartiment, pentru a-l proteja pe cel mic.

Din fericire, odată ce au ajuns într-un alt compartiment, Anastasia a reușit să îl împingă pe agresor si să fugă cu băiețelul ei departe de acesta. Au alergat împreună la unul dintre controlorii trenului care i-a ascuns în compartimentul său.

Furios și disperat să dea de ea, agresorul s-a învelit cu lenjeria de pat și a început căutările în tren, însă fără succes. În cele din urmă, angajații companiei feroviare l-au prins pe Vitaly și l-au predat Poliției odată ce au ajuns la Kiev.

Vitaly Rudzko riscă opt ani după gratii pentru faptele comise. Cât despre victimă, Anastasia Logova încă se află în spital, din cauza rănilor grave la nivelul feței.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest