Prietenii au organizat o „intervenţie” pentru Bianca şi Bodi! Au fost negociaţi termenii pentru împăcare! VIDEO PAPARAZZI

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au o reală dragoste cu năbădăi. Ba se despart, ba se împacă, ba se ceartă din nou...şi tot aşa. După ce Paparazzi SpyNews.ro au surprins maniera în care afaceristul şi-a declarat dragostea pentru frumoasa blondină, cei doi au fost văzuţi din nou, împreună, la o terasă din Bucureşti. Dar nu singuri! Se pare că prietenii celor doi au organizat o „intervenţie” pentru a discuta termenii de negociere pentru împăcare, semn că amorezii încă sunt în dubii.

O poveste de dragoste demnă de un film trăiesc cei doi. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi şi-au mai dat, reciproc, încă o şansă, după ce au avut numeroase episoade de împăcări şi despărţiri în relaţia tumultoasă. Se pare, că cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, iar Paparazzii Spynews.ro i-au surprins cum au coborât din bolidul de lux. Cei doi s-au asortat, rochia Biancăi şi tricoul lui Bodi fiind de aceeaşi culoare. S-au ţinut de mână tot timpul, au mers încet şi atunci când au ajuns la intrarea pe terasă, Alex Bodi a mers înainte şi a luat-o din nou de mână pe Bianca Drăguşanu şi s-au aşezat la masă, acolo unde au stat de vorbă cu cei care îi însoţeau.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest