Prietenul iubitului Margheritei, acuzații grave la adresa lui Theodor! „Cu două parafe medicale făcea rețete și le vindea”/ VIDEO

 

Informații bombă din partea prietenului iubitului Margheritei! În cadrul emisiunii „Xtra Night Show” acesta a adus acuzații grave la adresa lui Theodor, în scandalul cu drogurile în care este implicat.

Prietenul lui Theo a dezvăluit că iubitul Margheritei ar avea două parafe medicale cu ajutorul cărora reușea să realizeze rețete cu droguri! Mai mult decât atât, tânărul susține că tot ce spune este real 100% dat fiind că a văzut cu ochii lui tot ce măruturisește.

„L-am cunoscut pe Theo prin 2017-2018 (...) La început părea un băiat ok. Am ieșit o dată, de două ori cu el, el era deja în anturaj cu prietenii mei de atunci. Acum nu mai țin legătura cu ei. Am mers în vreo două călătorii cu el, nu prea era cu desenatul atunci, mergea mult la petreceri, voia să facă bani”, a susținut prietenul lui Theo la XNS.

Tânărul a mai dezvăluit că Theodor reușea să își procure ingredientele cu ajutorul a două parafe medicale pe care le folosea pentru rețele cu droguri.

„El nu poate să intre în farmaciile din București pentru că se ducea, făcea scandaluri. Căuta oameni cărora să le vândă rețetele pentru că, din ce mi-a spus el, avea două parafe medicale. Le scria, le ștampila și le vindea mai departe” a mai spus bărbatul în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de pe Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest