Prietenul lui Alin Oprea, amenințat de fosta soție și de fratele ei, după prima înfățișare la notariat: „Mi-a fost teamă”

 

În scandalul momentului dintre Alin Oprea și Larisa a apărut o a terța persoană! Prietenul artistului a dezvăluit că a fost amenințat de fosta soție a acestuia, cât și de rudele ei, după prima înfățișare la notariat!

Un apropiat de-al lui Alin Oprea a dezvăluit că Larisa a avut un comportament agresiv și deloc firesc în fața lui. Se pare că episodul a avut loc la scurt timp după prima înfățișare la notar, a celor doi. Bărbatul a mărturisit că în timp ce se îndrepta spre o întâlnire cu Alin Oprea pentru a soluționa niște probleme, acesta a trecut prin fața casei artistului și a observat-o pe Larisa alături de copii și de frații ei. În secunda doi, acesta a fost sunat, iar fratele Larisei i-a cerut să întoarcă mașină pentru că altfel nu îi va fi deloc bine.

„După prima înfățișare la notariat, întâmplarea face că m-am întâlnit cu Alin, că trebuia să avem ceva de rezolvat, moment în care am trecut prin fața casei pe unde stă și la terasă era soția cu frații ei și cu copiii. Am fost sunat de unul dintre frați și mi-a spus că întorc urgent mașina că dacă nu o să fie nasol”, a spus prietenul lui Alin Oprea la Xtra Night Show.

La insistențele și amenințările fratelui Larisei, prietenul lui Alin Oprea s-a dus la o întâlnire cu aceștia, iar fosta soție i-a spus că nu mai are voie să lucreze cu artistul. Bărbatul a mărturisit că s-a simțit amenințat și că i-a fost frică pentru viața lui, motiv pentru care imediat l-a sunat pe artist ca să îi povestească prin ce a trecut.

„I-am zis: „Bă, stai, că nu pot să întorc mașina așa”. Nu, că știu că te întâlnești cu Alin. Bă, dacă nu te întorci, nu o să fie bine, o să vezi ce se întâmplă. I-am zis o să vin. M-am întâlnit la terasă, mi-a fost expusă, din punctul soției de vedere, cum vede ea lucrurile și ce s-a întâmplat. Era foarte afectată, așa părea. După care mi s-a spus să am grijă să nu mai lucrez cu Alin. Începând de azi înainte nu mai am voie să lucrez cu Alin. Am întrebat de ce. Dacă o să mai lucrezi cu Alin, nu o să-ți fie bine deloc. M-am simțit amenințat. Mi-a fost teamă. Am vorbit cu Alin la telefon și mi-a zis că nu e ok. Mi s-a părut grav și m-am speriat. Înainte de toată această discuție am fost întrebat dacă înregistrez”, a mai spus el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest