Prilej mare de bucurie pentru Ioana Ginghină și iubitul ei: „Abia aștept să mă bucur de noua mea aventură”

 
+4 click pentru
galerie

La aproape doi ani de la divorțul de soțul său, Ioana Ginghină iubește din nou și este mai fericită ca oricând. Vedeta și iubitul ei au dus relația amoroasă la un alt nivel, semn că lucrurile merg extraordinar între cei doi.

După separarea oficială de tatăl fetiței sale, Ioana Ginghină a suferit enorm în urma despărțirii și chiar a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a trece cu bine peste perioada dureroasă. La o perioadă lungă după divorț, actrița l-a întâlnit pe Cristi, bărbatul care o face astăzi să râdă cu poftă și datorită căruia viața i s-a schimbat radical

Prilej mare de bucurie pentru Ioana Ginghină și iubitul ei

 Pe contul său de socializare, Ioana Ginghină a dezvăluit ca ea și iubitul ei împlinesc un an de relație. Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că se simte o femeie extrem de norocoasă că are un așa om alături de ea, care întotdeauna a sprijinit-o.

„Mă uit în spate la ultimul an din viața mea și realizez cât de norocoasă sunt. Da, știu, este incredibil. Dar sunt personajul principal în incredibila poveste a vieții mele, așa că abia aștept să mă bucur de noua mea aventură, care azi a prins puțină scoarță. ☺️🥳🙏 Bucurați-vă de fiecare moment al vieții voastre. ❤️”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, cei doi au celebrat prima aniversare a relației cu tort, vin și muuulte declarații de dragoste. ba mai mult, se pare că partenerul actriței i-a oferit și un buchet de flori în semn de iubire și apreciere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest