Prima apariție a iubitei lui Bogdan Mocanu: „Câteodată e nesuferit, de vreau să-l omor!”

 

Bogdan Mocanu și-a ținut până acum iubita la secret, dar acum vrea să le-o prezinte fanilor. Ce planuri de viitor au cei doi.

 

Cântărețul este împreună cu actuala iubită de aproape un an, însă până acum a ținut-o ascunsă fanilor. Încet încet încearcă să le-o prezinte urmăritorilor de pe rețelele de socializare. Iar zilele trecute a făcut primul pas: susținătorii lui Mocanu de pe Youtube au putut-o auzi, dar nu și vedea pe noua parteneră a vedetei.

 

În cadrul unui vlog pe canalul său de Youtube, urmăritorii lui Bogdan Mocanu au putut să le adreseze celor doi cele mai îndrăznețe întrebări, iar aceștia au căutat să le satisfacă fiecare curiozitate. Iubita lui Bogdan le-a dezvăluit internauților cum a decurs prima întâlnire dintre cei doi, dar și care a fost metoda prin care acesta a cucerit-o.

 

La întrebările privitoare la aspectul său fizic, bruneta a spus că are 1.75 m, astfel încât Bogdan nu prea o dorește pe tocuri, în vreme ce greutatea oscilează între 60 și 63 kg. Fata a recunoscut că a făcut o operație estetică, mai précis și-a pus implanturi cu silicon, dar nu a recomandat acest gen de intervenție.

 

Bogdan a spus că oficializarea relației ar putea fi mai repede decât se așteaptă toată lumea, iar partenera lui și-a fixat deja obiectivele: ”Îmi doresc o casă mare, cu mulți copii, cu căței, și cu pisica Gucci, să mergem în vacanțe, să ne certăm la fel de des cum ne certăm și acum și să ne iubim la fel de tare, până la adânci bătrâneți, iar Bogdan să nu se schimbe, să fie la fel de gelos”.

 

Când fanii i-au cerut să-l caracterizeze pe iubit în trei cuvinte, fata a spus: ”Îl consider frumos, că este al meu, inteligent și câteodată nesuferit de vreau să-l omor”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest