Prima apariţie a iubitei lui Cristi Manea, după ce a fost bătută cu bestialitate la meciul România - Franța! VIDEO

 

Finalul meciului dintre România şi Franţa U21 de la EURO 2019 a fost de un eveniment extrem de neplăcut. Iubita jucătorului Cristi Manea a fost lovită cu bestialitate de unul dintre suporterii români, care se aflau în tribune.

Atenţia nu s-a mai focusat pe victoria românilor, ci pe incidentul de la sfârşitul meciului, care a luat amploare în fiecare zi. Scandalul a tras reacţii care mai de care şi toată lumea a vrut să afle care este starea de sănătate a Alinei.

Iubita lui Cristi Manea, pe numele ei Andreea Alina susţine că se simte mai bine, dar nu vrea să ofere mai multe detalii, pentru a nu-i perturba pe jucătorii echipei naţionale, care în seara asta, de la ora 19:00 vor avea meci cu Germania. Concentrarea trebuie să fie la cote maxime, aşa că Alina consideră că orice amănunt ar da despre incident, ar putea influenţa starea de spirit a echipei.

Pentru că este o iubită dedicată şi îndrăgostită până peste cap de Cristi Manea, Alina a postat o imagine cu acesta pe instagram, cu o descriere emoţionantă şi încurajantă pentru marele eveniment din seara aceasta:

"Întotdeauna cel mai bun. Te iubesc", a scris Andreea Alina pe reţelele sociale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest