Prima apariţie oficială a Simonei Halep alături de iubitul ei! Se vede că este îndrăgostită lulea VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de cavaler, chiar de preşedintele României, Klaus Iohannis. Iar pentru că era un moment pe care nu îl putea celebra de una singură, tenismena s-a prezentat la braţul iubitului său Toni Iuruc şi alături de părinţii săi.

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au făcut apariţia la Palatul Cotroceni, ţinându-se de mână, ca doi îndrăgostiţi veritabili. Tenismena a optat pentru o rochie neagră, simplă, dar în acelaşi timp elegantă, la fel ca mama ei. Iar Toni Iuruc, partenerul acesteia a ales un costum bleumarin, în ton cu cel al tatălui tenisemenei care deţine locul 4 WTA.

Simona Halep, decorată cu Ordinul Naţional „Steaua României”

"În semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru câştigarea trofeului de tenis de la Wimbledon, pentru rezultatele sportive excepţionale obţinute de-a lungul carierei, pentru desăvârşirea poziţiei în rândul celor mai bune jucătoare ale lumii, precum şi pentru talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional şi popularizării acestuia în rândul tinerilor, fiind un simbol al tinerei generaţii de sportivi, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Cavaler sportivei Simona Halep", a fost mesajul Administraţiei Prezidenţiale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest