Prima declarație a Cristinei Belciu, în exclusivitate la Antena Stars, după ce Cristian Boureanu și Laura Dincă au fost pozați împreună: „Nu concurez cu nicio femeie”

 

Paparazii Spynews.ro l-au surprins la Cristian Boureanu în compania fostei partenere, Laura Dincă. Cristina Belciu a comentat pe marginea subiectului.

 

La scurt timp de la despărțirea de Cristina Belciu, Cristian Boureanu a fost pozat de către paparazzii Spynews.ro, la un restaurant select din București. Cei doi păreau că nu s-au înțeles vreodată mai bine, fiind foarte joviali, și, având în vedere buna dispoziție a acestora întrebarea de pe buzele tututor este dacă-și vor relua relația.

 

Proaspăt separată de Cristian Boureanu, Cristina Belciu a vorbit pe marginea subiectului în exclusivitate la Antena Stars. Ea a declarat că nu concurează cu nicio femeie, că este absolut treaba fostului partener să stea cu cine vrea, atât timp cât relația lor nu mai este de actualitate. Cristina Belciu a mărturisit că nu se gândește momentan la o împăcare cu afaceristul și consideră că acest capitol din viața ei s-a încheiat.

 

''Eu am un respect deosebit pentru Cristi și am zis-o de fiecare dată. Nu știu, nu mă mișcă în niciun fel pentru că nu e treaba mea. Noi am încheiat ceva și de aici este decizia lor ce o să facă. Eu nu concurez cu nicio femeie. Știu ce reprezint și sunt foarte bine cu mine. Nu stau să plec urechea la micile săgeți care se trimit către mine. E sub demnitatea mea. Nu aș avea o problemă dacă fostul meu s-ar împăca cu fosta lui. Niciodată să nu zic niciodată, am învățat de la Cristi. E greu să te gândești la o împăcare.'', a declarat Cristina Belciu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest