Prima declaraţie a lui Dragoş Dolănescu după ce instanţa l-a obligat pe Ionuţ să-i plătească sute de mii de euro

 
+2 click pentru
galerie

Dragoş Dolănescu îşi va mări averea după ce fratele său, Ionuţ, a fost obligat de instanţă să-i plătească sute de mii de euro. Judecătoria Sectorului 2 a luat o decizie în procesul de succesiune deschis de Dragoş Dolănescu pe numele fratelui său vitreg, Ionuţ.

Potrivit hotărârii, Ionuţ Dolănescu trebuie să plătească suma de 207.873 Euro echivalent lei la cursul BNR din data efectuării plăţii şi 175.573 lei către reclamatul Dolănescu Valenciano Dragoş Carlo Antonio cu titlu de sultă, în termen de 3 luni de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

"De abia acum am început să citesc şi eu decizia doamnei judecătoare, însă îmi pare enorm enorm de rău că nu mi s-a dat mie şi copiilor mei măcar o parte din drepturile de autor, că pentru mine asta era important, nu sutele de mii de euro pe care trebuie să mi le plătească Ionuţ, terenurile sau casele. Aşa că mă mai gândesc următoarele săptămâni dacă se mai face un recurs, să nu pierd drepturile de autor. Oricum, au trecut de 6 ani, ceea ce este enorm de mult pentru un proces de acest gen aşa că am foarte mari emoţii, pentru că eu mă aşteptam ca măcar jumătate din drepturile de autor să îmi rămână mie şi copiilor mei. Dar asta a fost decizia domnilor judecători," a declarat Dragoş Dolănescu, la "Star Magazin", în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest