Prima imagine cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu după ce s-a zvonit că divorțează! „Un nou început!”

 
+2 click pentru
galerie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu își împart viața de 11 ani, însă în ultima perioadă, în special în această vară au apărut speculații că aceștia se vor despărți.

 

În ultima vreme, în mediul online au circulat zvonuri cu privire la divorțul imminent dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, în ciuda faptului că aceștia sunt împreună de mai bine de un deceniu. Alexandu a infirmat zvonurile cu câteva zile în urmă: „La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public. Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime”.

Cu ocazia începerii noului an școlar, celebrul designer a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de soția lui, dar și de cele două fetițe, cu mesajul: „Un nou început de școală ca în vremurile bune. Succes tuturor! Vă pupăm”, a fost mesajul transmis de Alexandru Ciucu.  Chiar dacă au apărut multe zvonuri despre divorț, cei doi continuă să pozeze într-o familie unită care nu dă nicio secundă semne că lucrurile nu ar fi prea bune între ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest