Prima reacție a iubitei lui Cristian Boureanu după bătaia de pe litoral!

 

Iubita lui Cristi Boureanu, Laura Dincă vorbeşte în exclusivitate despre scandalul de pe litoral. Am aflat de la ce a pornit totul şi cum a ajuns fostul politician să se bată mai ceva ca-n filme, în faţa tuturor!

Seara trecută a fost una ruptă din filmele de acţiune pentru Cristian Boureanu şi Laura Dincă. Politicianul a avut un conflict aprins cu un ospătar din locaţia unde a mers să vadă meciul Euro 2016.

"Noi ne-am dus să vedem meciul, să mâncăm cu nişte prieteni şi când am ajuns era acolo un ospătar care ne-a lăsat câteva minute bune să aşteptăm apa. Cristi l-a cam văzut şi s-a dus şi i-a spus patronului să îl schimbe pe ospătarul de la noi de la masă, iar el a zis că nu are ospătari suficienţi şi că e full. Înainte să se întâmple tot incidentul am văzut la o masă mai încolo nişte oameni care i-au spus că au greşit comanda şi a trântit un scaun şi i-a înjurat, dar când s-a îndepărtat de masă şi i-am zis lui Cristi: 'Lasă-l că e nebun, uite ce le-a făcut oamenilor ăstora'. I-a zis Cristi să îi dea o farfurie să pună repede oasele de la peşte sau aşa, şi el a zis 'Lasă mă, că îţi aduc eu ţie altă farfurie', şi i-a zis: 'În primul rând să îmi vorbeşti cu dumneavoastră, să nu îţi mai permiţi la per tu şi să aduci şi tu mâncarea, te rog'. El a zis 'Stai cuminte acolo că o să îţi aduc eu de mâncare'. În momentul ala, Cristi l-a înjurat şi el s-a întors, a lăsat farfuria, şi i-a dat un pumn, dar nu a reuşit să îl lovească  din cauză că nu prea a avut direcţie. L-a zgâriat puţin lângă ochi şi în momentul ăla a căzut într-o parte. Au început să se bată şi i-a despărţit Videanu şi fostul naş al lui Cristi. În momentul în care Cristi a dat, a căzut pe jos, şi Cristi l-a ajutat să se ridice, şi se aştepta să vină spre el, dar el a luat-o în stânga şi a dat în altul", a mărturisit Laura Dincă pentru Antena Stars.

Cristian Boureanu, în vârstă de 44 de ani, este un politician român. A fost căsătorit cu Valentina Pelinel, dar au divorţat în 2014. De aproape doi ani politicianul formează un cuplu cu Laura Dincă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest