Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a fost surprinsă în tandrețuri cu Alex Bodi: „Nu știu dacă ne împăcăm”

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi fac ce fac și reușesc să ajungă în atenția tuturor! S-au iubit, au divorțat, s-au împăcat, s-au despărțit, iar acum... se tachinează. Sau cel puțin asta înțelegem din primele declarații pe care le-a făcut blondina, după ce a fost surprinsă în tandrețuri cu fostul soț, într-un club de la mare.

Nu puține au fost dățile când chiar Bianca și Bodi și-au catalogat relația ca fiind una complicată. Și noi le dăm dreptate! Două firi impulsive, dar cu o dragoste pasională la mijloc, cei doi nu pot sta despărțiți prea mult timp, iar ca dovadă stau chiar imaginile surprinse de paparazzii Spynws.ro, într-un club de pe litoral, în care Bodi și Bianca se îmbrățișau de mama focului, chiar dacă nu își mai vorbiseră timp de două săptămâni.

În ciuda sentimentelor pe care i le poartă lui Bodi, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că nu știe dacă îl va mai accepta în viața lui ca pe un partener de viață, din cauza despărțirilor numeroase.

„Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”, a declarat Bianca Drăgușanu, invitată la o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest