Prima reacție a Iulianei Luciu, după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Cristi Mitrea: „Doar el putea să mă încălzească”

 

Iuliana Luciu a avut o primă reacție, după ce paparazzii Spynews.ro au surprins-o în ipostaze tandre cu Cristi Mitrea. Este sau nu sora Nicoletei Luciu într-o relație cu fostul Andreei Mantea?

În urmă cu puțin timp, paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Iuliana Luciu și pe Cristian Mitrea în timp ce sărutau pasional, într-un restaurant de fițe din Capitală. Deși imaginile vorbesc de la sine, reporterii Antena Stars au contactat-o pe sora Nicoletei Luciu pentru a spune ce relație are, de fapt, cu fostul Andreei Mantea.

Iuliana Luciu neagă că ar avea o relație cu Cristi Mitrea

În exclusivitate pentru Antena Stars, Iuliana Luciu a mărturisit ca între ea și Cristi Mitrea nu există nimic mai mult decât o relație de prietenie.

„Ne știm de foarte mult timp. Nu, este o relație frumoasă de prietenie pe care nu vrem să o stricăm. Am ieșit de multe ori. De obicei, relațiile pe care le-am avut nu le-am expus, le-am ținut doar pentru mine și a fost foarte bine. Acum mă focusez pe proiectele pe care le am.”, ne-a spus Iuliana Luciu.

Mai mult de atât, bruneta susține că nu s-a sărutat cu bărbatul, ci doar i-a cerut să o încălzească, din cauza frigului de afară.

„Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Era singurul care putea să mă încălzească. Avem mulți prieteni în comun. Nu este nimic extraordinar. Era 1 decembrie. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz, chiar dacă este pandemie. Am încredere în prietenii mei. Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz. Și în local era frig. Eu sunt foarte discretă și dacă aș avea un iubit nu m-aș săruta cu el în public.”, a mai spus sora Nicoletei Luciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest