Prima reacție a Iuliei Albu după aparenta cererea în căsătorie de la iUmor!

 

Stilista a vorbit în premieră despre ce s-a întâmplat la ultima ediție iUmor, când iubitul ei Mihai Alexandru a urcat pe scenă, iar în cadrul roast-ului a dat impresia că-i va adresa marea întrebare.

 

A fost, fără îndoială, o seară memorabilă pentru Iulia Albu. Din postura de al patrulea jurat la iUmor, vedeta a avut parte de un moment de-a dreptul emoționant, atunci când actualul ei partener, Mihai Alexandru a urcat pe scenă unde a făcut un roast adresat ei, moment ce lăsa impresia să se transforme într-o cerere în căsătorie.

 

Având în vedere modul în care partenerul de viață al stilistei a încheiat numărul. Iubitul Iuliei i-a dedicat un fragment din „Balada” lui Ciprian Porumbescu. Mihai Alexandru a creat un moment care i-a lăsat pe toți din platou să creadă că urmează o cerere în căsătorie.

 

Iulia, am știut exact cum trebuie să fie femeia din viața mea: frumoasă, sexy, deșteaptă, sigură pe ea, creativă, iubitoare, sălbatică… Dar te-am întâlnit pe tine. Dar aș vrea să profit de faptul că ești în rochia asta minunată și să-ți spun: nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor? Și Albu` să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui ceva decent pe tine“, a spus Mihai.

 

Chiar dacă a fost un roast, întreg numărul iubitului Iuliei a fost presărat cu multă emoție, declarații de dragoste și, aparent, o cerere în căsătorie la final. Totuși, stilista a menționat în emisiune că nu a fost cererea propriu-zisă, pentru că nu ar fi fost contextul potrivit.

 

„Voiam să vă mulțumesc că v-ați uitat atât de mulți la iUmor. A fost o seară foarte emoționantă pentru mine și vă mulțumesc din suflet că ne-ați urmărit în număr atât de mare și ați făcut, din nou, Antena 1 lider detașat de audiență”, le-a transmis Iulia Albu urmăritorilor ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest