Prima reacție a lui Alex Bodi după ce a fost lăudat de Iulia Sălăgean: "Tot timpul ne-am înțeles bine ca părinți”

 

În exclusivitate la Antena Stars, omul de afaceri a explicat care este relația pe care o are cu mama fetiței lui.

 

Selena, fata Iuliei Sălăgean și a lui Alex Bodi, a fost operată. Cei doi au fost din nou umăr lângă umăr, alături de copila lor. Iulia Sălăgean l-a apreciat pe tatăl fetiței pentru implicare, chiar dacă sunt divorțați de mai bine de patru ani. La rândul său, omul de afaceri a explicat, în exclusivitate pentru Antena Stars, care este relația pe care o are cu mama Selenei.

 

"Tot timpul ne-am înțeles bine ca părinți, iar asta nu o să se schimbe niciodată. Binele copilului nostru e ceva comun pentru amândoi", a spus Alex Bodi la Antena Stars. Afaceristul a oferit și o serie de detalii cu privire la starea de sănătate a Selenei, operate de polipi: "E bine, mănâncă, e ok. Și-a revenit rapid, chiar ieri au externat-o, e ok. A fost avansat gradul, avea polipii foarte inflamați. Totul a decurs bine. Toată lumea e fericită, acum poate și ea să respire bine. S-a refăcut repede și e ok, e puternică."

 

Pe InstaStory, Iulia Sălăgean postase în prealabil un mesaj emoționant despre fostul soț: „Au fost momente în trecut când multă lume a judecat legătura mea și a lui Alex Bodi de a fi părinți. Dacă această legătură nu era atât de armonioasă pentru Selena, atunci nu avea cum să fie alături de ea în momente ca astea! ( Eu am fobie de ace și leșin) Tatăl oferă siguranță și protecție în viața unei fetițe.(...) Este prezent în viața Selenei pentru că este foarte importantă pentru ea prezența lui. Viețile noastre private sunt viețile noastre private, însă viața de părinți e comună! Sfat pentru femeile care se răzbună pe foștii prin proprii lor copii: nu mai faceți asta! Că nu le faceți rău bărbaților, le faceți rău propriilor voștri copii!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest