Prima reacție a lui Cătălin Botezatu, după ce numele lui ar fi fost implicat în „dosarul spirtului contrafăcut” care a ucis 12 oameni!

 

Numele lui Cătălin Botezatu și dosarul arabilor care au vândut spirt contrafăcut au fost două elemente care s-au regăsit in aceeași frază, în ultimele zile, în știrile din România. Contactat de reporterii Spynews.ro, celebrul designer a oferit primele declarații despre acuzațiile aduse.

Ali Dawoud şi Fuad Ahmmed sunt doi arabi care au vândut spirt contrafăcut, din cauza căruia au murit 12 persoane. Cei doi se află, în continuare, după gratii, după ce au contestatarea deviziei luate de judecătorii Tribunalului Iași a fost respinsă.

La audieri, cei doi arabi au susținut că nu aveau cum să știe că oamenii care și-au pierdut viața în urma consumului de spirt, îl vor bea, menționând că pe etichete scria clar că trebuia folosit exclusiv pentru uz extern.  

Odată cu informația apărută în presă, s-a vehiculat și că o societate promovată de Cătălin Botezatu ar fi implicată în dosarul lui Ali Dawoud şi Fuad Ahmmed, dat fiind că „s-au folosit de numele unei firme cunoscute pentru a vinde spirtul”. Adică firma de haine reprezentată de celebrul designer Cătălin Botezatu ar fi fost cea care a emis facturile false, potrivit știrii apărute pe bzi.ro.

Prima reacție a lui Cătălin Botezatu

Designer-ul a infirmat toate speculațiile apărute în presă și a precizat că „nu are nicio legătură. Sunt mai multe firme, dar se ocupă de haine. Asta îmi mai lipsea. Nu are legătură cu firma mea! E o greșeală”, a spus Cătălin Botezatu, după ce a fost contactat de reporterii Spynews.ro 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest