Prima reacție a lui Ciprian Marica după ce a fost prins în „offside” cu nevasta altui bărbat! „Nu m-a interesat”

 

Filmulețul apărut cu Ciprian Marica și cu soția altui bărbat într-o cameră de hotel a creat o adevărată isterie în showbiz-ul autohton. La scurt timp după ce a devenit viral, faimosul finanțator al echipei Farul Constanța a avut o primă reacție, extrem de acidă, pentru cei care l-au blamat pentru gestul lui.

Ferm convins că este înșelat, soțul încornorat a urmărit-o pe soția sa până în fața unui hotel, acolo unde femeia și Ciprian Marica au închiriat o cameră și au stat preț de câteva ore. Furios de cele întâmplate, bărbatul și-a scos telefonul pentru a-i prinde în flagrant, iar în momentul în care a bătut la ușa celor doi, fostul fotbalist a ieșit în bustul gol și acoperit doar de un prosop. Ulterior a ieșit și protagonista, care a rămas fără cuvinte în momentul în care și-a văzut soțul la locul trădării.

Deși clipul video a fost publicat de ziardecluj.ro abia pe 29 aprilie 2020, episodul inșelării a avut loc în august 2019. Imediat după ce bomba a explodat în presă, Ciprian marica a postat un mesaj pe cotul său de socializare în care a mărturisit cum în ciuda tuturor luptelor profesionale pe care le-a dat pentru țară, eforturile sale au pălit în fața unui incident de natură personală.        

🇷🇴Am fost educat de mic sa lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toata fiinta mea in viata asta a fost să joc pentru tricolor si sa mi se cante imnul. Asta mi-am dorit din copilărie.

Si la fiecare meci al naționalei eu am avut alaturi bunicii, parintii, pe toti cei care m-au crescut cu mândrie,cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru ca sunt român.

🇷🇴Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care incercau sa ne facă sa plecăm capul ca sa obțină foloase închipuite din pierderea identitatii nationale.

🇷🇴 Poate unii nu au inteles ce înseamnă tricolorul. Rosul asta de pe drapel e sângele strămoșilor noștri. Si al fraților nostri sacrificati pe diverse câmpuri de luptă!, poate chiar in timp ce scriu aici. Al medicilor care isi dau azi viata ca sa salveze vietile romanilor nostri, fara sa-i intereseze jocurile politice!

🇷🇴 In decursul anilor, au mai existat tradatori de tara. Trădătorii astia ai istoriei au fost însemnați cu sângele eroilor noștri. Au fost blestemati.

🇷🇴 Nu.profitati de somnul "patriotilor'. Poporul ăsta nu-si iartă tradatorii. Si atunci, cum vă permiteți să vă manjiti cu jertfa a generații de români și sa credeți că nu veți plăti trădarea?!”, a scris Ciprian Marica pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest