Prima reacție a lui Dani Mocanu după ce a fost eliberat din arest: ”Dorm și eu liniștit și mâine încerc să finalizez proiectul”

 

Cunoscutul manelist nu a petrecut prea mult timp în arest, după ce a amenințat un bărbat cu cuțitul.

 

Au fost momente grele pentru manelist, care a fost nevoit să petrească o perioadă scurtă în arestul poliției, după ce a amenințat un bărbat cu un cuțit. Considerând probabil că nu reprezintă un pericol, oamenii legii au decis eliberarea rapidă a acestuia.

 

Astfel, noaptea trecută, Dani Mocanu a dormit în patul de acasă și nu în cel din arestul autorităților. El a simțit nevoia să-și anunțe fanii de pe rețelele de socializare cu privire atât la eliberarea sa, cât și a proiectelor musicale pe care le are, lăsând impresia că măcar în viitorul apropiat își va focusa energiile pe carieră și nu pe acțiuni care să-l readucă în atenția autorităților.

 

”Știți bine că am avut probleme din nou cu legea și am fost arestat. Motivul pentru care proiectul Iuda a întârziat. Acum sunt acasă și totul e bine. Dorm și eu liniștit și mâine încerc să finalizez proiectul”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

 

Dani Mocanu a ajuns în atenția poliției după ce pe TikTok a devenit viral un filmuleț în care amenința un tânăr cu un cuțit. Autoritățile s-au autosesizat și au demarat o anchetă în acest caz, artistul fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Manelistul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș. Nu este prima oară când celebrul manelist are probleme cu legea. În trecut, Dani Mocanu a fost acuzat că a trimis mai multe tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest