Prima reacție a lui Florin, fiul lui Marius Baiazid, după pierderea tatălui: „Îi ducem numele mai departe…”

 

Într-o intervenție la Antena Stars, băiatul lui Marius Baiazid a mărturisit cât de greu îi este fără tată pe pământ, dar a rememorat și cea mai frumoasă amintire cu părintele lui.

La începutul acestei luni, lumea muzicii de petrecere din România a rămas mai săracă, după ce Marius Baiazid s-a stins. Cunosctul lăutar a făcut un AVC, al treilea, și nu a mai putut fi salvat de către medici. În emisiunea Știrile Antena Stars, Florin, fiul lui Marius Baiazid, a făcut primele declarații după ce și-a pierdut tatăl.

"Nu este ușor pentru nimeni. suntem trei frați încercăm să ne întărim unul pe altul, încercăm să ducem totul până la capăt. (...) El avea hipertensiune, a mai făcut două AVC-uri în trecut, acesta din păcate a fost și ultimul, decisiv. Așa a vrut Dumnezeu, nu avem cum să ne punem cu EL.", a declarat Florin Baiazid.

Totodată, Florin a dezvăluit și care a fost cea mai frumoasă amintire cu părintele său: "Cred că cea mai frumoasă este cea când am început și eu la rândul meu să cânt și m-a învățat cum trebuie să fac. Am luat meseria de la el. Eu și frații mei cântăm, îi ducem numele mai departe, încercăm să-l ducem cât mai frumos. (...) Am învățat de la el să nu alergăm după bani. Să avem bani atât cat să ne permitem o casă să nu ne lipsească strictul necesar. Eu cred că mai mult de la chestia asta s-a îmbolnăvit el. A alergat foarte mult după bani, să facă bani să fie bine pentru toată lumea, și s-a stresat. Stresul este cea mai grea boală ca să zic așa."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest