Prima reacție a lui Florin Pastramă după despărțirea de Birgitte: ”Eu merg pe credința în Dumnezeu!”

 

Mariajul dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt a ajuns la final, până să împlinească 3 ani. Acum a venit și prima mărturisire a omului de afaceri.

 

Puțin sub trei ani a durat povestea de iubire dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, cei doi fiind deciși să divorțeze. Femeia l-a acuzat pe omul de afaceri de violență domestică, după episodul de la începutul lunii iunie, când cei doi și-au aruncat vorbde grele în stradă. În plus, ea susține că a fost părăsită și pentru că a purtat o ținută provocatpare atunci când s-a întâlnit cu tatăl fetei ei la un mall din București.

 

Florin Pastramă a făcut primele declarații cu privire la divorțul dintre el și frumoasa brunetă. El nu a droit să răspundă acuzațiilor pe care femeia I le-a adus. Florin Pastramă a ezitat să vorbească despre separarea dintre el și Brigitte Sfăt, însă de această dată afaceristul a oferit primele declarații cu privire la divorțul dintre el și partenera lui.Florin Pastramă a mărturisit că așteaptă să se mai calmeze lucrurile dintre ei, iar atunci va oferi mai multe detalii

 

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă, potrivit click.ro.

 

În prealabil, Brigitte își acuzase soțul că ar fi părăsit-o din cauza hainelor pe care le-a purtat la o întâlnire. ''Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem (...). Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?'', a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest