Prima reacție a lui Florin Ristei, după ce a fost eliminat din Asia Express! „Nu s-a legat nimic”

 

Dan și Florin Ristei au fost eliminați din competiția Asia Express, în ediția de miercuri seară, 1 aprilie 2020. Chiar dacă cei doi au format una dintre cele mai puternice echipe care au pornit pe Drumul Comorilor, determinați să câștige marele premiu, norocul nu a fost de partea lor și nu au reușit să câștige biletele de avion pentru a zbura spre următoarea etapă din Taiwan.

Ultima ediție a fost una plină de suspans și de emoții, atât din partea concurenților, cât și din partea telespectatorilor, fiind difuzată proba „Ultima Șansă”, unde au participat toate echipele, excepție făcând cea formată din Speak și Ștefania, care s-au calificat automat în etapa din Taiwan, după ce au câștigat una dintre probele de foc ale competiției.

Astfel că celelalte echipe au participat împreună la cursa pentru Ultima Șansă, în urma căreia, cele două echipe codașe care ajungeau ultimele la punctul de întâlnire erau obligate să mai participe la o probă, care avea să fie, decisivă, de această dată.

Iar pentru că echipa fraților Ristei și cea formată din Radu și Abagiu au fost ultimele două ajunse, au mai trecut printr-o serie de provocări, din care câștigători au rezultat „Abagiii”.

Odată ajunși la punctul de întâlnire, conștienți că drumul lor din Asia Express s-a încheiat, frații Ristei și-au dorit să iasă din joc, exact așa cum au intrat: cu zâmbetul pe buze și plini de pozitivism.

La scurt timp după difuzarea ediției în care „Frații Brothers” au fost eliminați, Florin Ristei a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare, în care le-a mulțumim tuturor celor care le-au fost alături pe parcursul competiției și unde a explicat și motivul din cauza căruia au ajuns ultimii - lucru la care nu se aștepta nimeni.  

„Am stat cu sufletul la gură și astă seară, la emisiune, sperând, totuși, că nu plecăm noi acasă. Nu aveți cum să înțelegeți emoțiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă, si a fost de-ajuns o singură zi proastă care să ne trimită acasă.  Asta e farmecul show-ului, că e atât de imprevizibil.

Așa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău că n-am câștigat. Îmi pare rău doar că n-am putut să mă joc până la capăt. Pentru mine Asia Express a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experiență de viata mea de până acum, și unul dintre puținele show-uri tv în care m-am dedicat 100%.

Vreau să-i aplaudați și să le mulțumim împreună tuturor echipelor, producției, cameramanilor și reporterilor. Și să nu uit: am cel mai tare frate! Asia Express continuă. Din păcate, fără noi”, a fost mesajul transmis de Florin Ristei pe pagina sa de Facebook. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest