Prima reacție a Simonei Trașcă după ce a fost pozată în compania unui bărbat misterios: „Nu aș fi vrut să îi mai dau apă la moară hărțuitorului meu”

 

Fosta asistentă TV a fost suprinsă de paparazzi Spynews.ro în compania unui bărbat. La Antena Stars, diva a vorbit în premieră despre acesta.

 

Simona Trașcă a fost pozată în compania unui bărbat, care a adus-o acasă. Firesc, s-a speculat că este vorba despre un posibil iubit. Diva a droit să facă lumină și a explicat în exclusivitate la Antena Stars cine este bărbatul cu pricina. Ea spune că este doar un prieten care a dus-o acasă pentru că încă se teme pentru siguranța ei din cauza hărțiuitorului George Pepa, cel care a declarat recent că este dispus să-i transfere 1 milion de euro pentru a fi soția lui.

 

„Am ieșit cu doi prieteni în oraș! Normal, dacă nu era nicio fată lângă mine și era un bărbat... Ce are? Pe cine prind, îl pun să îmi facă poze. Păi, am fost condusă acasă și l-am rugat să mă ducă pentru că îmi este frică. Uneori am frica asta. Nu aș fi vrut să îi mai dau apă la moară hărțuitorului meu, să știe că mă gândesc la el, chiar așa, și fiindu-mi frică, dar mi-am rugat prietenul să mă conducă acasă”, a mărturisit Simona Trașcă, la Antena Stars.

 

Frumoasa blondină este încă marcată de bărbatul care a hărțuit-o și din câte se pare de care nu poate scăpa: „Nu eram cu mașina mea! Nu... Suntem un grup de fete și băieți. M-am nimerit să plec de la filmare, am fost să mănânc, nu mâncasem nimic, fetele nu au fost pe fază, m-am întâlnit cu cei din gașca mea de prieteni. Zici că mi-a luat vreun avion! Plec cu mașina mea în mod normal, mă întorc acasă și îi dau telefon mamei mele să iasă pe scară. Da, așa se întâmplă. Mi-am format o panică”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest