Prima reacţie a Valentinei Pelinel după zvonul sarcinii Alinei Vidican!

 

După ce zvonurile că Alina Vidican ar fi însărcinată pentru a treia oară au împânzit tabloidele, Valentina Pelinel face declaraţii.

O ipoteză incredibilă se adaugă la triunghiul conjugal Alina Vidican-Cristi Borcea-Valentina Pelinel. Surse din apropierea soţiei lui, Alina Vidican, susţin că aceasta ar putea fi însărcinată pentru a treia oară. Valentina Pelinel a intrat în direct în emisiunea "Star Magazin" şi a făcut declaraţii despre cea de-a treia posibilă sarcină a Alinei Vidican.

"Nu ştiu, eu nu vorbesc de alte persoane, tu ştii. Ce fac alţii, nu e problema mea. Când ai zvonuri de mine, ai văzut că vin cu dovezi şi discut pe ele. E foarte activ bebeluşul meu poznaş, mergem la sală", a mărturisit vedeta.

Valentina Pelinel a ajuns pe lista ruşinii. Vedeta a apărut alături de fostul soţ pe lista cu datornici publicată de ANAF. Cum s-a ajuns să aibă peste 14 000 de lei datorie , dar şi ce va face de acum înainte aflăm chiar de la Valentina: "Am aflat chestia asta ieri de la un jurnalist, care mi-a şi trimis tableul. M-am mirat puţin, evident. Am aflat că e vorba de fapt de un teren care a fost luat de fostul meu soţ, tocmai d-asta am şi redirecţionat presa la el. Am înţeles că a dat o declaraţie explicativă. Nu am terenuri, nu am nimic din fosta căsnicie. Dacă aş fi avut vreo datorie, aş fi plătit-o. Dar nu e cazul. Eu plătesc taxe şi aici şi în America, eu sunt dublu taxată. Nu m-am ocupat cu terenuri în viaţa mea, chiar nu mă pricep, nu am avut de-a face cu imobiliarele. Am înţeles că el a lămurit-o public, şi că nu ar fi fost vorba de o datorie. Probabil se va ocupa el, chiar nu pot vorbi în numele lui pentru că apar probabil în calitate de soţie cu aceeaşi sumă, dar eu nu deţin niciun teren. Dacă eram datoare la stat, îmi pltăeam datoria"

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest