Prima reacție oficială a lui Ciprian Marica după ce a fost prins în „offside” cu soția altui bărbat: „Am greșit. Îmi pare rău”

 

După ce a fost prins într-o cameră de hotel cu soția altui bărbat, Cirprian Marica a avut o primă reacție despre tot amantlâcul în care este implicat. Finanțatorul echipei Farul Constanța și-a exprimat părerea de rău legată de acțiunile sale, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare.

Zilele acestea, Ciprian Marica a fost protagonistul tuturor tabloidelor din România după ce o filmare cu el în timp ce se afla cu nevasta altui bărbat a devenit virală. Fostul fotbalist a scris un mesaj pe Facebook, sub forma unei confesări, dedicată atât celor care îl apreciază, cât și celor care l-au criticat dur din cauza episodului deloc favorabil.

Orice fapta buna trece foarte usor neobservata. Orice greseala ajunge foarte usor pe prima pagina.

Dar daca stiam ca e nevoie de 4h si nu de ani de munca, sacrificii si rezultate pentru a fi cine ati facut sa fie in ultima saptamana Ciprian Marica, imi schimbam strategia inca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca si performanta in schimb. Eu fraier, nu?” a spus Cirpian Marica.

În continuarea mesajului, Ciprian Marica a precizat că își dorește ca membrii familiei sale să nu mai fie hărțuiți pentru a oferi declarații despre această situație, astfel că finanțatorul echipei Farul Constanța și-a exprimat poziția sa oficială.

Printre rândurile scrise, Ciprian Marica s-a arătat indignat de faptul că toate meritele profesionale au fost șterse cu buretele, din cauza unui incident de natură personală, care nu privea pe nimeni altcineva decât pe el și familia sa.

„Omul este suma acţiunilor sale – ce a facut, ce poate face, ce lasa mostenire. Nimic altceva. A tuturor actiunilor, un om nu poate fi caracterizat dupa o singura fapta, indiferent daca e buna sau rea! Mi-am trait cariera intre aplauze si injuraturile adversarilor, nu sunt afectat de rautatea voastra, de placerea voastra de a da cu pietre, dar faceti si victime colaterale. Cine da dreptul celor de pe margine de a rani oameni care nu au gresit, dar care au suferit deja destul de pe urma greselii altora? Da. Am gresit. Imi pare rau. Sunt un om care, iata, traieste fara sa stie intr-o societate de un alb imaculat, cu oameni fara greseala." a completat fostul fotbalist.

Cât despre glumele propuslate în online după ce a fost ieșit din camera de hotel în prosop, Ciprian Marica a mărturisit că apreciază creativitatea celor din online și a închieat mesajul chiar cu o ironie dedicată celor care l-au criticat: Sa nu va asteptati la alte reactii din partea mea. Nu raspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Va multumesc, in schimb, pentru creativitatea generata din grija pentru mine. Chiar ma gandesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niste tineri talentati.” a mai spus Ciprian Marica.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest