Primele declarații ale Cristinei Spătar despre divorț

 

Astăzi, Alin Ionescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre viața de familie, dar și despre relația cu soția sa.

Dacă omul de afaceri a mărturisit că lucrurile merg bine între ei, dar că nu iese în oraș alături de Cristina Spătar din cauza procesului în care este implicat, artista a oferit pentru ”Star Magazin” o declarație cu adevărat uluitoare.

Aceasta este hotărâtă să pună punct mariajului de 10 ani și nu mai este cale de întors, după ce soțul său a fost surprins în ultimele luni în preajma mai multor domnișoare, iar de 1 mai s-au au mers separat la mare și s-au comportat ca doi străini.

-Soţul dumneavoastră apare cu o altă femeie, ce părere aveţi despre acest lucru?

Cristina Spătar: -Ce părere mai pot avea, când imaginile sunt evidente? 

-Aţi fi dispusă să il iertaţi măcar pentru familie, pentru copiii dumneavoastră?


Cristina Spătar:
-Voi ştiţi că eu îl tot iert de un an de zile, cel puţin. Nu ştiu ce să zic.. am cam obosit.

-Dar credeţi că cineva a greşit în această relaţie de s-a ajuns în punctul acesta?

Cristina Spătar -Din punctul meu de vedere, în ceea ce mă priveşte nu am greşit cu absolut nimic. Indiferent ce ar încerca el să insinueze nu am greşit niciodată, într-o căsnicie de 9 ani niciodată. Doar eu ştiu, faptul că, am avut puţină celulită sau nu ştiu. Eu consider că, practic am fost o femeie care am ţinut foarte mult la căsnicia asta şi m-am implicat maxim din toate punctele de vedere. Sunt genul de femeie care aduce micul dejun la pat dimineaţa şi se ocupă foarte mult de copii, sunt genul de femeie care pune partenerul pe locul întai. Întotdeauna m-am lăsat pe locul doi, ce să îţi zic, cred că am făcut destul pentru această căsnicie”, a mai spus Cristina.

Aceasta vorbește și despre divorț:

”În momentul de față, este o relație amiabilă, care sper să dăinuie peste timp. Indiferent că mi-a demonstrat că nu mă mai iubește, chiar o să încerc de-a lungul timpului să îi fiu un prieten. Până la urmă o să se ajungă la divorț. Eu o să îl respect tot timpul pentru că este tatăl copiilor mei. Probabil, până la urmă la asta se va ajunge și amândoi avem dreptul la fericire. Eu în situația de față chiar sufăr”,  a mai spus artista.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest