Primele declarații ale Oanei Zăvoranu, după ce Tudy și-a dat demisia din postul de viceprimar al Capitalei

 

Tudor Ionescu, alias ”Tudy” și-a dat demisia din fostul de viceprimar al Capitalei. Fosta lui iubită, Oana Zăvoranu, care a dus o amplă campanie împotriva lui, a făcut primele declarații despre această situație.

Oana a intervenit la ”Star Magazin”, unde a vorbit despre decizia lui Tudy de a-și da demisia:

”Nu avem nevoie de toți golanii și de toți circarii și exhibiționiștii. În nici într-un caz nu mi-aș permite să vin ce politician de succes sunt. Nu cred că a fost o demisie de onoare, iar reacția oamenilor a fost una pertinentă și domnul Tăriceanu și-a dat seama că nu trebuie să se asocieze cu acest personaj. A mers pe uitare, pe faptul că lumea este foarte prinsă de nevoile de zi cu zi și s-a gândit că lumea nu o să fie foarte atentă la oamenii care sunt puși ca politicieni. Consider că oamenii l-au făcut pe acest individ să își dea seama că nu este locul lui. Cred că este cea mai puternică și halucinantă declarație a fostei mame vitrege, mai mult decât că se temea să își lase geanta în propria casă”, a dezvăluit Oana.

Aceasta a mai vorbit și despre posibilitatea de a se reîntâlni cu Tudy.

”Cred că stă ca un șobolan și se uită. Nu a avut niciodată curajul să stea de vorbă cu mine după episodul din 2011. O viață întreagă nu îți este suficientă ca să uiți că te mastrubezi ca un psihopat. Foarte bine dacă îi este frică de mine, măcar știu că nu va fi un individ atât de dubios. Eu nu vreau să fiu indiferentă nimănui, iubesc să fiu iubită. Aș sta față în față cu el, dar numai dacă nu am fi filmați, dacă ar fi cu chiloții pe el, că el este o forță”, a mai spus Oana.

Vedeta a vorbit și despre nunta pe care o pregătește în viitorul apropiat:

”Am să fac o nuntă frumoasă, sunteți invitații speciali, vă aștept la o nuntă frumoasă în toamnă, că avem ce să arătăm, traversez o perioadă foarte frumoasă din viața mea. O să fie o rochie foarte scurtă. O să vă simțiti bine, ca în vremurile bune. La biserică, îmi doresc să intru în biserică, nu am intrat cu fostul meu soț”.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest