Primele declarații ale Alinei Sorescu, după ce s-a zvonit că divorțează: „Nu este ușor de dus pe umeri”

 

Alina Sorescu a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că divorțează de Alexandru Ciucu. Speculațiile au apărut în urma unei vacanțe în care designer-ul a mers singur, singurel.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează un cuplu de mai bine de zece ani. Cei doi au împreună două fiice, Carolina, în vârstă de 6 ani și pe Ana Raisa de 4 ani. Astfel că vestea că ar zvonurile precum că ar divorța, a șocat pe toată lumea!

Invitată în cadrul unei emisiuni tv, Alina Sorescu a mărturisit că a ales să nu meargă la mare cu soțul ei, din stării de sănătate a fiicei sale care a făcut febră cu puțin timp înainte de vacanță, cât și din cauza programului aglomerat pe care l-a avut.

”Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, a adăugat vedeta.

Mai mult de atât, Alina Sorescu a ținut să adauge că este obișnuită cu speculațiile de genul, mai ales că face parte din lumea mondenă de la o vârstă destul de fragedă.

”Eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”, a zis Alina Sorescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest