Primele declarații ale Ana Mariei Mocanu după ce a fost cerută în căsătorie: „De la 18 ani îmi doresc să fiu mireasă!”

 

Fosta asistentă TV a făcut portretul – robot al bărbatului care-i va cuceri, cu siguranță, inima. Ce calități trebuie să îndeplinească acesta.

 

Ana Maria Mocanu a făcut un anunț care a șocat pe toată lumea: anume că a fost cerută de soție. Șocul se datorează faptului că, în ciuda unui trecut amoros deosebit de agitat, fosta asistentă TV era singură, așa că respectiva cerere în căsătorie a venit cumva pe nepregătite.

 

Vedeta, care de luni bune declară că nu se află niciun bărbat în viața ei, a făcut lumină în privința acestei cereri în căsătorie, într-o intervenție telefonică la Antena Stars. Fosta asistentă TV a fost cerută în căsătorie, însă nu de un cunoscut, ci de unul dintre fanii care o urmăresc. Ana Maria Mocanu a dezvăluit că este cerută în căsătorie de foarte multe ori, astfel că deja s-a obișnuit să facăț haz de necaz pe acest subiect. Chiar dacă acum a fost o glumă și cererea în căsătorie a venit din partea unui necunoscut, aceasta chiar își caută sufletul pereche și vrea să se vadă mireasă.

 

"De la 18 ani îmi doresc sa fiu mireasa. M-a amuzat ca m-a cerută în căsătorie printr-un mesaj pe Instagram. Zilnic primesc două, trei cereri în căsătorie. Bineînțeles, mă amuză și nu le dau curs, pentru că online nu mă voi căsători vreodată. M-am obișnuit deja", a declarat Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

 

Vedeta speră însă să-și găsească în viitorul apropiat sufletul pereche. Ea a și creionat un portret al bărbatului care ar avea șanse să o cucerească. Iată ce calități trebuie să aibă acesta pentru a trăi alături de fosta asistentă TV.

 

„Vorbesc cu oamenii care mă complimentează zilnic, oamenii care mă apreciază, dar nu cu un bărbat anume. Pentru că în momentul ăsta nu sunt implicată în nicio relație, dar nu spun „nu” pe viitor. Îmi doresc un om bun, bland, sensibil, cu simț al umorului, un bărbat cerebral, singur cu care pot să întemeiez o familie, să formez o relatie. Cel mai important este sa ne căsătorim din dragoste. Vreau o poveste de dragoste ca in povesti. Sunt sigură ca bărbatul care o sa vina in viața mea o sa aibă încredere in mine, așa cum voi avea si eu in el”, a spus Ana Maria Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest