Primele declaraţii ale Andrei, după ce a ieşit din spital cu fetiţa: "Plânge doar când îi este foame"

 
+2 click pentru
galerie

Andra a adus pe lume pe data de 23 iulie o fetiţă perfect sănătoasă. Astăzi, artista a fost externată şi a plecat acasă împreună cu Eva Maria Ioana.

Când a ieşit pe poarta clinicii private, Andra a găsit câteva minute pentru a da declaraţii. Cu zâmbetul pe buze, naturală şi extrem de fericită vedeta a spus că toată familia se va implica în creşterea fetiţei şi că abia aşteaptă să ajungă acasă.

"Mă simt foarte bine şi sunt bucuroasă pentru că merg acasă. Ne aşteaptă toată lumea acasă. Am pregătit tot, camera ei şi important este să ajungem acasă şi să fie ea sănătoasă. Mă va ajuta toată lumea, nu are cum să nu fie cineva implicat. A fost liniştită şi plânge doar când îi este foame"
, a spus Andra la Antena Stars.

Despre naşterea Evei

Andra a născut la o clinică privată din Bucureşti, pe 23 iulie 2015, în jurul orei 8, însoţită de soţul său. Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe artistă zâmbitoare, machiată, coafată, dar emoţionată şi nerăbdătoare să intre în clinica privată, acolo unde, după aproape 3 ore, şi-a cunoscut fetiţa. Înainte de marele moment, Andra s-a lăsat fotografiată şi filmată şi a dezvăluit că nu a închis un ochi toată noaptea.

Prima naştere a fost cu mari emoţii

Andra a devenit mamă pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a născut tot prin cezariană, un băieţel, pe nume David. Vedeta a născut la o maternitate privată in Bucureşti, iar băiatul a primit nota 10 la naştere, având 3,760 kg şi 54 cm.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest