Primele declarații ale avocatei Biancăi Drăgușanu despre procesul cu Claudia Pătrășcanu: „Nici astăzi nu am avut succes”

 

Prima înfățișare în procesul dintre cele două rivale, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, s-a încheiat, iar avocata blondinei a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat în sala de judecată de la Tribunalul Constanța.

În timp ce Claudia Pătrășcanu a refuzat să vorbească după proces, avocata Biancăi Drăgușanu a dezvăluit că fosta soție a lui Gabi Bădălău a încercat să se apere și să spună că nu a jignit-o pe actuala lui iubită. Avocata a menționat că au fost toți surprinși de această apărare a Claudiei Pătrășcanu, deoarece ea s-a prezentat ca fiind pusă pe acuzații în declarațiile sale anterioare la televizor.

Procesul s-a desfășurat pe baza mai multor materiale video, materiale de presă și fotografii, din cauza cărora fosta soție a lui Gabi Bădălău este acuzată că o defăimează pe Bianca Drăgușanu. Avocata a mai spus că instanța a încercat să împăce părțile, însă Claudia Pătrășcanu a refuzat această propunere.

”A menționat că nu a jignit-o cu nimic. Am fost surprinși, cred că am fost surprinși toți cu privire la acest aspect. Doamna președinte a insistat în sensul de a se împăca părțile. Doamna Drăgușanu a insistat că s-a încercat împăcarea de mai multe ori din partea dânsei, dar nu a avut niciun succes.

Nici astăzi nu am avut niciun succes în ceea ce privește această stingere a unui conflict în mod amiabil. Mijloacele de probe au fost înregistrările, precum și diverse materiale de presă publice, pe care le știe toată lumea.”, a declarat avocata Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au impresionat cu apariții similare la proces, ambele îmbrăcate în două trench-uri negre din piele și coafate într-un coc identic. Bianca Drăgușanu a avut o apariție impresionantă, alegând un trench negru de 4.500 euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest