Primele declarații ale câștigătorul Chefi la Cuțite 2020, după ce a fost dus cu salvarea, de urgență, la spital! A fost în stare gravă!

 

Câștigătorul competiției culinare „Chefi la Cuțite”, Ionuț Belei a fost dus, de urgență la spital, cu salvarea, după ce a acuzat dureri acute în piept! În exclusivitate pentru Antena Stars, bucătarul a povestit ce anume s-a întâmplat și cum se simte acum.

O veste șocantă a luat prin surprindere pe toată lumea. Ionuț Belei a fost transportat cu salvarea de pe aeroportul Otopeni, după ce a acuzat mari dureri în piept.

„Fiind dimineață am băut o cafea. Am vrut să intru înauntru, am făcut controlul, dar doamna de la aeroport mă întreba dacă sunt ok. nu am vrut să mă panichez. Și după un minut când am trecut de vamă, m-am sprijinit de perete și atunci a chemat doamna salvarea. M-am speriat că nu am respirat bine.”, a spus câștigătorul Chefi la Cuțite pentru Antena Stars.

Potrivit spuselor sale, după ce a intrat pe mâinile medicilor, lui Ionuț Belei i s-a spus că a suferit un junghi cardiac cauzat de stresul și lipsa odihnei acumulate de-a lungul competiției culinare pe care a și câștigat-o.

„Dimineață când am vrut să mă reîntorc acasă, la Cluj, în aeroport am rămas fără aer. M-am speriat. Cei de la control au chemat medicii. Mi-au spus că am avut un junghi cardiac. Este prima dată când am pățit așa ceva. Mi-au explicat medicii că din cauza stresului și lipsei de somn.”, a spus Ionuț Belei.

Din fericire, starea lui de sănătate este una stabilă la momentul actual și le-a transmis un mesaj apropiaților săi, în direct, la Antena Stars.

„Vreau să știți că sunt bine acum. Mi-au făcut și testul COVID. Sunt negativ și mă bucur că nu am pățit nimic grav”, a mai spus câștigătorul “Chefi la Cuțite” 2020 pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest