Primele declarații ale Elenei Ionescu, după ce a fost șantajată și amenințată de un turc: „O să merg la Poliție. Sunt disperată”

 

Elena Ionescu a făcut primele declarații, după ce a fost șantajată și amenințată de un turc! Contactată de reporterii Antena Stars, cântăreața a mărturisit că a ajuns la limita disperării și s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul autorităților!

Elena Ionescu nu mai are liniște de când contul de instagram i-a fost spart de un hacker din Turcia. Vedeta a dezvăluit că bărbatul care îi vrea răul a intrat în contact cu tot apropiații ei, iar ei îi cere o mie de euro pentru a-i permite să intre, din nou, în posesia paginii sale personale de socializare.

Cântăreață a povestit pas cu pas cum a ajuns în această situație dificilă. Potrivit spuselor ei, s-a trezit cu un link pe mail în care scria că postează conținut licențios pe rețelele de socializare, iar dacă nu îl va accesa, va fi blocat permanent.

Dat fiind că adresa de mail pe care i-a trimis-o părea cea oficială a platformei, vedeta nu a stat pe gânduri și a dat click, moment în care a fost scoasă de pe toate conturile sale de socializare.

„Am trimis cod, am trimis buletinul. Niciun răspuns. Ce mă doare este că infracțiunea se poate întâmpla oricui, iar cei care avem bifă și care sperăm să fim acoperiți, aflăm că de fapt suntem descoperiți. Nu este normal. Este un turc care mă șantajează, a scris tuturor din lista mea de prieteni. A dat de mine pe instagram. El a găsit omul care a spart contul. De fapt este el. îmi scria și ștergea mesajele. Și spunea că varianta ar fi să îi dau 1000 de euro pentru că a schimbat toate datele de contact. Iar el are nevoie de un cod de pe telefon și mă șantajează. Îmi scrie de pe 10 IP-uri. Nu știi de unde e. îmi arată că e din Turcia, dar e număr de Rusia”, a spus Elena Ionescu.

Ajunsă la capătul răbdării, Elena Ionescu a spus că va apela și la ajutorul autorităților, pentru că orice altă metodă a încercat, nu a funcționat: „O să merg la Poliție, că altceva nu mai știu Mi-am pierdut speranța.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest