Primele declarații ale familiei actriței Naya Rivera după ce a fost găsită moartă în lac. Care a fost cauza decesului

 

Familia actriței Naya Rivera este devastată, după ce vedeta de la Hollywood a fost găsită moartă în lac. Apropiații acesteia au oferit primele declarații după ce s-a aflat care a fost cauza decesului.

Trupul neînsuflețit al actriței Naya Rivera a fost găsit de salvatori în Lacul Piru din California, după șase zile de căutări fără încetare. La scurt timp după, autoritățile au făcut public raportul de autopsie al vedetei și au dezvăluit că vedeta a murit înecată.

Primele declarații ale familiei

Devastați de vestea tragică, apropiații Nayei Rivera și-au găsit, totuși, puterea de a spune câteva cuvinte despre actrița de la Hollywood, care a murit după ce și-a salvat băiețelul de patru ani de la înec.

„În timp ce deplângem moartea frumoasei noastre legende, suntem binecuvântaţi să-i onorăm moştenirea eternă şi spiritul fermecător. Naya era un talent uimitor, dar şi o persoană minunată, mamă, fiică şi soră”, este mesajul scris de familia Nayei Rivera.

Totodată, familia vedetei internaționale a ținut să le mulțumească tuturor celor care au participat la desfășurarea acțiunilor de căutare și pentru efortul depus timp de șase zile.

„Mulțumim femeilor și bărbaților de la Departamentele de șerifi de la Ventura, Tulare și San Luis Obispo pentru dedicarea lor și eforturile necontenite de a o găsi pe Naya. Ne exprimăm recunoștința nețărmurită și laudele pentru eroina care a găsit-o. Mulțumim prietenilor ei, colegilor și fanilor pentru susținerea constantă. Raiul a câștigat îngerul nostru jucăuș. Vă rugăm respectuos să ne respectați intimitatea în timpul acestor momente dificile”, a fost ultima parte a declarației făcută de către familia artistei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest